שלג בלאגן!

פIלי

New member
שלג בלאגן! ../images/Emo32.gif

התחיל אצלנו לבן! על מכוניות, עצים, גגות, הכלבה שלי, ואפילו עליי ועל הסקייט שהלכתי מהאוטו לבית (בערך חצי דקה)! בקיצור - החלקים הגבוהים של מטה יהודה (המזלג, ואיזור בית זית גם דווח לי) לבניייים! מוהאהאהא! (*אהם* שריגים צפרירים וכל אדולם נדפקו *אהם*) נו אז אצל מי גם התחיל?

S a l i t

New member
תגידי תודה...גם גשם זה משהו

אני צריכה להיסתפק הרבה רוח ומלא סופות חול...

לירום

New member
4 מעלות בחוץ

אני אהיה מאוד עצבני אם אני לא אראה שלג מחר כשאני אתעורר... תמיד זה ככה..

רוח זה גם כיף! וסופות חול זה דבר

מצחיק. כאן יש גשם כל היום גשם שדווקא די הרס אבל לא נורא ואף אחד לא מסכים לטייל איתי בחוץ.. נראה לי שאלך לבד עוד מעט

kedeman

New member
אני מסכים לטייל איתך!

וגם אני רוצה להתעורר מחר כשהכל יהיה שלג חבל רק שאין סיכוי......

אפשר גם להצטרף?! :))

אצלינו נראה לי הגשם רק התחיל.. יש סופות רוח.. הלכתי היום בחוץ עם חברים.. כמעט עפתי! ואני לא צוחקת בכלל! אח"כ גם כאבו לי ממש האוזניים.. אבל בכל זאת זה היה כייף! :) בכל מקרה שלג? באמת זה מבאס שאין מצב שנראה.. לפחות לא פה.. ולטיול לחרמון אצלינו אני כנראה לא אוכל לצאת בכלל.. אולי נסע מתישהו לירושליים.. דודים שלי עשו את זה שנה שעברה.. היה ממש שווה.. רק שקרה לי אותו דבר כמו לגילי.. אףאחד לא הסכים לצאת "לשחק" איתי בשלג זה היה ממש לא פייר! בסוף שכנעתי את בת דודה שלי ואחד האנשים שהיו שם.. (אחד שנה מעליי או שנתיים..) ובנינו איש שלג!! היה כזה שוס! :)

עכשיו אתה אומר!

היה כואב לך אם היית אומר את זה כשדיברנו קודם? כשעוד ירד גשם? ועדי- אני מאמינה לך שהרוח העיפה אותך. נראה לי שאפילו אשתעשע לראות כזה דבר.

גילי - ../images/Emo24.gif

וחוץ מזה.. דברי איתי.. מה מציק לך.. - תמיד כאן בשבילך.. :) ועוד אחד לסיום -
לכולם.. :)

טודא טודא אבל..

לא יודעת.. אבל בכלליות אם את רוצה לבר על משהו.. - אני פה! וזה מה שרציתי להבהיר.. זהו! :)

THE sky angel

New member
חחחח כן הא? אחי התקשר לוודא אם יש

שלג, אז אמרתי לו שעוד מעט, אז שאלתי אותו אם קר אז הוא אמר שקר אבל אין רוח אין גשם אין כלום. חחחח אין לכם תופעות טבע בכלל.. חחח מסכן יובי הוא בא אליי לראות שלג ולא היה חיחי.. :)

אז אין בעדולם שלג ובהר ומזלג יש-so?

סיבה לצחוק??? אבל לא נורא מקסימום כל אדולם יבואו להתנחל אצלך...(=

THE sky angel

New member
אצלנו (במושב) עוד לא יורד,

אבל באיזור כבר הכל מכוסה לבן!! וקפוא פה רצחחחח 2- מעלות!!!! זה כמו בפוליןן קור איימייייייייים!! מחר אין בצפר ומחר אין בצפרר

rinani

New member
לכל תושבי הצפון והאזור:

אתם ממש לא פיירים יש אנשים אמממ... אמממ.. אני שלא זוכים לראות שלג כל חורף בארץ ישראל והדבר הכי קרוב לשלג שהם ראו היה פעמיים של שלג בטיולי חרמון של התנועה וגם הוא היה כבר מגעיל וקשה... אז בבקשה ממכם או שלא תעוררו בי את הקינאה בכם או שפשוט תזמינו אותי ללון אצלכם בימי החורף המושלגים... נ.ב כן אני יודעת שאני מסכנה שהפעם הראשונה שראיתי שלג היה בכיתה ט'...

S a l i t

New member
אני מצטרפת לדרישה של רנה!!!

לדעתי אחד מאלה שיש להם עכשיו שלג צריך להזמין את הפורום אליו.

א ל ו ש ה

New member
גם אני!

מה זה שווה לגור בצפון אם אין פה שלג???? קור אימיי- איזה 2-3 מעלות, אבל חס וחלילה שירד שלג..... נו באמת....

רנה אני איתך!

אחת בחיי ראיתי שלג בטיול של כפר מונאש בשנה שעברה וזה היה כשהוא היה כבר קשה כמו קרח (בעצם.. הוא היה קרח.) למה רק לנו אין שלג?

למעלה