שלג בירושלים

lucky5

New member
שלג בירושלים

חברה חיכינו לזה המון זמן השלג מדהים ולא מפסיק לרדת השלג באזורינו הגיע ל 35 ס"מ והלילה צפויה סערה כך שמי יודע מה צופן בחובו יום המחר(חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית הנוף פשוט מדהים)אז בי אני רץ להיתכרבל בשמיכה ולראות סרט טוב.

Or Jacob

New member
במבשרת (ליד ירושלים) השלג לא מפסיק

כבר המון זמן . מחר עוד יום לבן . המון המון שלג . את השלג של שנת 2000 עברנו מזמן , ועכשיו אני חושב שהמערכת האחרונה שהייתה כזאת משמעותית (מבחינת זמן ועומק שלג) היתה ב 92 .. עם גריפת הרוח מגיע ל 70 סמ' אפילו ! בגינה (בלי גריפה) אני מעריך 50 סמ' פשוט אין לי סרגל של יותר מ 30 סמ' למדוד . הסופה ממשיכה . אור.

Or Jacob

New member
../images/Emo9.gif תודה ! דרך אגב השלג ממשיך !

כבר עברו 44 שעות מאז פתית השלג הראשון שנראה במערכת הזו . אם לא היו כל כך הרבה הפוגות השלג היה מגיע קרוב למטר . לא שאנחנו רחוקים מזה.. בעוד 4 שעות בערך השלג אמור להתחלף בגשם שיהרוס הכל . אור.

Or Jacob

New member
תמונות עדכניות :

עברו 44 שעות מאז שהפתית שלג הראשון נגע באדמת מבשרת (גובה 800 מ' ,3 קמ' צפון מערב לירושלים). מאז כל המשקעים ירדו במצב צבירה מוצק (שלג,גשם קפוא וברד). כרגע יש 40-50 סמ' בגינות ומקומות ללא גריפת רוח . בעוד 4 שעות השלג אצלי יתחלף בגשם (ובירושלים לפני) וימיס הכל . אור.

Or Jacob

New member
סרטון וידאו קצר,קל ואיכותי-שלג יורד

גודל הקובץ פחות ממגה בייט אחד . יש סאונד אז להפעיל רמקולים . האיכות גבוהה אז מומלץ ללחוץ ALT+ENTER בכדי להגדיל את הסרט על כל המסך ולראות יותר ברור את פתיתי השלג השמנים . צילמתי אותו לפני כמה דקות . אור.

drz400e

New member
מטר???

אני חושב שזה יותר ממה שירד בטורונטו כל החורף....

Or Jacob

New member
אנחנו בונים מערת שלג (COVERN)

כמו בסרטים . תמונה מצורפת (עוד לא סיימנו) אור.

אור יעקב, נראה לי שמיצינו.

זה יפה מאד, אבל בוא תמשיך בפורום מזג אויר. בסדר?

לא לא לא!!!! אל תפסיק

המשך כאן בכיף אור, אתה ממיס לי את החורף בתמונות המקסימות. המשך המשך.

Or Jacob

New member
מה זה מפריע לך ? חוצמזה הרבה ביקשו

תמונות . אבל אין לך מה לדאוג , השלג לאט לאט נמס ואין עוד דברים מעניינים לצלם . אור.

למעלה