שלג בחברון..B-)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo12.gifזה לגמרי היה מובן שכוונתך

הייתה ליוסי יפה ><

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifרק אחרי שקראתי שנית

שמתי לב..

יבח

New member
אמאלה...

זה נשמע כמו שחר. אוף...ובבוקר כשנסענו לבית סםר ראינו המוווון שלג בצפת
זה מדכא

אצלנו ירד אתמול !!!

כי אנחנו הרי נצרת אנחנו די גבוהים אבל לא רציני איזה 10 דק' והפסיק אז לא נספג באדמה לא כלום ..

נגמר השלג

נמס נמוג התמוגג
חזרתי מהבצפר וכבר לא נשאר כלום איזו זנות! הי.. אבל.. רגע.. לאן כל הלבן נעלם?

חורף!../images/Emo182.gif

חורף! ברק
ואסף
עזבו בחורף!
. חורף! ומרררררררר
.
איזה יום מחורבן. :S וכמה שפעולה ועשרה ילדים יכולים לעשות טוב
.

מ ו ר ע ל

New member
שלג בבה"ד 1!!!! ומלא שלג...

היה אתמול כמה פעמים, מלא שלג באמצע המדבר פווווווול מגניב:) למי שלא סגור אז קצת יותר נמוך ממצפה רמון!

מיכלצי

New member
זה כל כך יפה...

שאיכשהו בין כל הדילמות המוסריות הבלתי אפשריות והמציאות המטורפת הזאת, אפשר למצוא את הדברים היפים האלו שעושים קצת חם ונעים בלב.

מיכלצי

New member
לא התכוונתי לשלג עצמו

חוצמזה... נראה לי שדברים כאלו תלויים באיך שתבחר להסתכל עליהם. אין איזה משהו חיובי או שלילי שמוחלט, אלא את האופן שבו הבנאדם בוחר לראות את מה שקורה בחיים שלו.

kedeman

New member
אני תמיד מאשים את דניאל!!!

בד"כ גם אם משהו נשבר זה באמת אשמתו... לא נראה לי שנכנס לזה פה ועכשיו יותר מדי עמוק (את מוזמנת לטלפן פעם, נתפלפל עד אור הבוקר!) אני מאמין שהכל חוויה - טוב, רע, קשה, כייף, מלחמה, הדרכה - הכל חוויות שאוספים מאוד יכול להיות שעכשיו קשה לי יותר ממה שהיה קשה לי קודם תמיד אפשר לזכור שאת הכל אפשר לעבור ושאחר כך יהיה יותר טוב

יש בזה משהו..

חברון הוא ללא ספק אחד המקומות שבהם חווים דברים..מצד שני,פטרול\צ`ק פוסט בשלג זה לא תענוג..מה שלומכם בצד השני של חברון?

kedeman

New member
בינתיים בסדר

למשך יום היינו בטוחים שלא נצליח לצאת מחברון בסופשבוע... לא היו אוטובוסים לירושלים גם סטטית בשלג היא לא משהו כייפי יותר מדי יצא לי לשמור בש.ג והאופציות שלי היו או להיות בתוך האוהל תצפית ולא לראות החוצה או להיות בחוץ ולקפוא למוות

למעלה