שלג בגינתי

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
שלג בגינתי

הכוונה לפרחים ששמם פתיתי שלג... הם לא התפתחו מי יודע מה בגינה, אולי חם להם מדי כאן, אבל לכבוד החזאים אני מציגה את התמונה. בבאר שבע היתה עננות כבדה, גשם מלווה ברוח - ואחרי 10 דקות יצאה
יפה יצאה והעניקה לנו שקיעה נאה. אולי מחר תהיה סערה?

עב

New member
ולחתולאים

מעבר לפרחי לוע הארי יש חתולה בצבעי הסוואה.

קרן משם

New member
איזה גינה מושקעת!!

והעיקר שה
זורחת ומאירה
בני נסע אתמול לשבוע סקי באוסטריה, בעלי שלח לי תמונות מהפלא שלו, לאכול אותו, בן 4 ולומד לעשות סקי כמו גדול. שבוע נפלאאאאאאאאאאא

vera2

New member
קרן משם איזה כיף לשמוע ממך

ולראות את בנך הקטן כמו גדול מעניין שבידיוק טומי הזכיר אותך ואת אחותך. מה שלומכם? תישתתפי איתנו יותר.שבוע טוב גם לכם. מVera

קרן משם

New member
בשמחה../images/Emo140.gif

לפני שבועיים חוברתי לאינטרנט לאחר 3 חודשים והשמחה גדולה. תמיד משתדלת לקרוא לא תמיד מוצאת את הדברים להגיב, נראה כי הפורום החביב קצת 'חריף' לי מידי, אבל בהחלט מחכימה מקריאה ולומדת הרבה. חוצמזה הכל חביב למדיי, קר מאוווווווד אבל גם לזה התרגלנו... לפני 3 חודשים עברנו לבית החדש, שלנו, שבנינו בידינו קצת מעל לשנה, אני שמחה בשבילו אבל בלי להניד עפעף הייתי מוכנה להעתיק אותו לישראל... שמחה על שיצא לי לחיות בבית משלי! עצובה על שבית זה לא נבנה בישראל, אבל מתחילה להשלים עם זה. שבוע נפלא לך!

B T1

New member
../images/Emo140.gifשמח שטוב לך ולמשפחתך.....

רק צר לי שזה לא קורה בארץ.

קרן משם

New member
אה והנה עדכון רציני...

שכתבתי לפני כמה ימים...על שעבר עליו בחודשים האחרונים... לקחת נשימה עמוקה לפני הקריאה...

עב

New member
תתחדשו

בית יפה ונראה שאתם חיים טוב. תמיד כיף לראות תמונות של השלישיה המתוקה. אנחנו עברנו דירה לפני הרבה שנים כדי לאפשר חדר לכל ילד. התברר שהילדים פחדו לישון לבד ובמשך כמה שבועות הבת התגנבה לחדר של אחיה (הצעיר...) אבל זה עבר להם. האם אתם חוגגים גם חגים יהודיים? האם יש קהילה במקום בו אתם גרים?

היי עב ..../images/Emo140.gif

אני יענה לעת עתה במקום קרן מכיוון שבדיוק היא משכיבה את ילדיינו לישון. אנחנו מעבירים יחד סוף שבוע שני המשפחות יחד. לגבי שאלתך, אז כן אנחנו חוגגים חגים יהודיים, ודואגים לספר לילדים על כל חג למה הוא נחגג. ולגבי הקהילה, אז יש קהילה יהודית פה בעירנו שראש הקהילה הוא האבא של הבעל של אחותי קרן
, הקהילה היהודית לא גדולה אבל די מכובדת, יש לנו בית כנסת יפה בו אנו נפגשים בכל חג, וכמובן חוגגים אם יש שמחה מיוחדת. שבוע טוב

שלג בעירנו סקשפהרבר

ובתמונה הבת הקטנה שלי קורל, שוקעת לה בשלג, ובצד מרחוק רואים את ליאל הגדולה.

עב

New member
אז הכל נשאר במשפחה...

ראש הקהילה הוא אבא של שנדור, נכון? כשיש שלג לאוויר יש צבע מוזר, קצת מרדים (אולי הקור מרדים). שבוע טוב לכולם, כאן גם שם!

אכן כן,

אביו של שנדור הוא ראש הקהילה היהודית בעירנו. והקור אכן מעט מרדים, אבל בבית של אחותי ושל חם, והאהבה והחום משרים אווירה של כייפות עצומה במיוחד שיש שלג בנלווה הלבן הטהור הנקי הזה בחוץ עושה טוב לנפש. שבוע נפלא לכולם
עוד תמונה אחת של מלחמת שלג של שני הגדולים שלי.

vera2

New member
קרן ומשפחתך תהנו תתחדשו ותבלו

בבריאות שמחה ואושר בביתכם החדש. עם הזמן תתרגלי יותר ויותר ליופי ולנוחיות קל להתרגל בפרט שהכל נעשה לפי טעמכם והצרכים שלכם.שיהיה לכם שבוע טוב. פרחים לבית החדש ראיתי את כל התמונות ומאוד התפעלתי.

ברק 188

New member
לקרן משם...

קראתי הכל הכל כל הכבוד לכם על כל מה שהשגתם במו ידכם אפילו הצבעתי, ומאחל לכולכם את הכל טוב שניתן להרגיש ,לקבל,ולתת.

אלהלה

New member
קראתי ונהניתי../images/Emo13.gif

חמודים מאוד הילדים והבית מאוד יפה, שיהיה לכם בהצלחה והמשך התאקלמות קל...

agibagi

New member
קרן חמודה../images/Emo140.gif

קראתי בכיף על הבית החדש,תתחדשו ! הילדים בתמונה מקסימים,המון בריאות לכם תהני מכל רגע ותעדכני אותנו...

siofok

New member
הרבה פעמים אני עובר

דרך העיר בו את גרה בדרכי לבלטון עיר נחמדה ויפה

למעלה