שלג באוגוסט

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
מתכוננים לתחילת העונה ב 14 באפריל ירד

שלג ראשון סימן לעונה מוצלחת במיוחד השנה , אלו גם הציפיות
:
http://www.catedralaltapatagonia.com/todo/

daniweb

New member
צריך עוד 1000 כדי להגיע לשם

, אבל זה נראה טוב חבל על הזמן!

natyh

New member
צריך גם ספליט בורד .

בורד מתחלק לשנים עם עורות תוכל למצוא הצעה לכזה יד 2 בקבוצת הסקי טורינג בפייסבוק קרלוס בספרד השתמש בכזה כשעלינו לאתר הסקי , נראה מצוין בגדול ומאד שמיש יש לו חיבורים לכל האורך למדו כנראה מהנסיון הלא מוצלח של הבורדי עם שני מחברים בלבד .

העלתי כאן את ההצעה הכי משתלמת יש גם הצעה ל 4 ימים ב 900 דולר ,ויש הצעה לחציה טראוורסיה מברלוצה ארגנטינה עד פורט אמונט צילה ב 10 ימים זו החציה הקלאסית למי שמכיר את דרום אמריקה טוב :
החציה דרך אגם נוואל הואפי , דרך שבעת האגמים ולגונה פריה , אחת הדרכים היפות בעולם לחצית הרים בכלל ואנדים בפרט וכל זאת בחורף בשלג רגלית לינה בבקתות צריך להכיר טוב את האזור בביל זה אבל זה משהו .
, אני דוקא מתכנן על חציה צפונה יותר באזור לאגונה דה לאחה אך עוד לא תיכננתי לפרטים .

marceloros

Member
מנהל
תביא אלפחורס

יפה נתי, בכמה הטיסות?
התחלתי לחשוב על ביקור משפחה שם, אם זה יהיה בקיץ (שלנו) יש מצב לסקי כי אחרי איגואסו הפעם אני הולך על ברילוצה.

natyh

New member
עוד לא הגעתי לזה

בעיקרון צריך לארגן השגחה לביית לפני אבל בעירון בין 1000-1500 דולר תלוי מה מסלול הטיסה דרך אירופה או דרך ארה"ב ודרך מי ?

יש עוד הרבה לברר , מחר אקנה ספרים לאזור , הנד בוקים מתאימים ואמשיך להתקדם יש אזורים יפהפיים בברילוצה סן מרטין וקאוויוה בתוספת הוולקן קופווה .

הכל פתוח.

marceloros

Member
מנהל
דרך ארה"ב ?

נשמע מאוד מעניין, יש מצב שת"א - בואנוס איירס דרך ארה"ב זה לא כמו לשלם על טיסה כפולה ת"א-ארה"ב ואז ארה"ב-בואנוס איירס ?
הטיול האידיאלי בשבילי זה הצירוף הזה.

natyh

New member
יש טיסות זולות ממיאמי

לדרום אמרייקה עוד לא בדקתי מה יש היום, בזמנו היו טיסות ב 120 דולר פתוח לחצי שנה מיאמי לימה של ספיריט איירליינס , התחבורה הציבורית מלימה דרומה מאד זולה , טיסות מהארץ לבואנוס ראיתי גם די בזול בדרך כלל דרך אירופה איבריה , ברגע שאדע שאוכל לסגור הכל אתחיל לבדוק לעומק , שמעתי על כרטיסים די זולים לתקופות כאלו .

marceloros

Member
מנהל
אחלה שווה בדיקה

רק אני טס לבואנוס איירס לא למקום אחר ואוטובוסים, אתה יודע התכנון הוא טיול משפחתי לא מוצ'ילרוס.

natyh

New member
לא ממש ...

קו החוף של פרו לימה פאראקאס נסקא אריקיפה שוה ביקור , ואילו החיבור למדבר האטאקאמאס עוד יותר שוה ביקור ..., אז להנות מכל העולמות אי אפשר גם זול גם מהיר ...וגם מתפנק ?

מרסלו צריך להתפשר בחיים או על כסף , או על זמן אי אפשר להרויח מכל העולמות...רוצה זול אז הדרך לבואינוס עוברת דרך אירופה ...

אני יכול לארגן לך נסיעה לבואינוס איירס מלימה דרך קוזקו לה פאז ואויוני ברכבת המוות כך שגם ללכת ברגל עם כל הציוד על הגב יראה לך מציאה מול זה ...לי יצא לחצות מאריקה ללה פאז באוטובוס דרך פארק לאוקה דרך שלושה נהרות סוערים ..כשעל הגדה עומדים סמיטריילרים ולא מעיזים לחצות ....לא שזה היה מעבר קל ....עם האוטובוס מרצדס4X4 מיוחד לזה ...ומאוחר יותר חזרתי לה פאז אריקה ברכבת יקרה שחיתות אך זה היה בסוף הטיול מיהרתי והתפנקתי ... הכל ענין של מחיר ...חחח

למעלה