שלגיה חוזר בחנוכה!!!

שגיא ק

New member
שלגיה חוזר בחנוכה!!!

למי שעוד לא ראה את המחזמר המדהים הזה - חובה ללכת בחנוכה! הזדמנות אחרונה! ואגב גם קטנטנות חוזר בחנוכה וגם עמי ותמי וגם שניהם מומלצים מאוד!!!

actress

New member
עמי ותמי עם שחקנים חדשים לא כמו אז.

חבל למרות שדנה מרמור מקסימה אבל למה אמיר פיי גוטמן נדחף לכל חור?!

ben321

New member
אלוהים יעזור לנו עם ההצגות המעפנות

האלו לחנוכה, עד מתי?? טוב אני מבין את העניין הזה של המסחריות, אני מודע לכך אבל למה אי אפשר לעשות מסחרי טוב!? ולא מסחרי עמי ותמי וספר הג´ונגל וכל החרא הזה אני לא מאמין שאני אומר את זה בגלל שעד שנה שעברה הלכתי לדברים כאלו מתוך ייאוש מוחלט של למה לא עושים דברים איכותיים בארץ, (אבל רק של ירון כפכפי :) זה איכותי, באמת בהשוואה לשאר ) קיצר סליחה על ההתפרצות הרגשית, פשוט קשה לי לראות שדברים כאן על על עמי ותמי שזה כמעט שיא השפל, מזל שזה באולם רגיל ולא באולם נייד עם כיסאות מתפרקות, כמו קרקס מדראנו. לא משנה איכות לא תמצאו הרבה בהצגות חנוכה לצערי, רק הדברים המוקדמים, הטהורים וטעוות בצע, אךךך..... זהו נרגעתי תודה על ההקשבה, כמה אתם לוקחים לטיפול?

שגיא ק

New member
אני לא מסכים איתך...

יש הפקות חנוכה טובות ויש לא טובות. אני נהניתי מעמי ותמי. לגבי ירון כפכפי - אני דווקא לא נהניתי מההצגות שלו. הוא יודע לכתוב שירים, מוסיקה, אבל לכתוב ולביים לא כל-כך. "המלך ארתור" ו"סביב העולם ב80 יום" לא היו משהו, ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה. מה שכן היה טוב מאוד לדעתי - נמשהו שהוא כתב, ביים וכו´ - זה "מלך סיאם" - בהחלט היה מצויין. אז לעשות מוסיקה הוא יודע (ואז הוא הוכיח פעם נוספת ב´קטנטנות´ השנה) אבל לכתוב ולביים, זה לא ממש התחום שלו... אגב שמעתי היום של"קטנטנות" של היוכלמן-אשר-פרידמן אוזלים הכרטיסים בסיטונות ולהיכל התרבות נשאר רק ביציעים.... חודש וחצי מראש...

ben321

New member
כל אחד ודעתו שלו

אני לא בנוי לטקסטים רדודים וכוכבי ערוץ הילדים מצטער

בן,ממש לא יפה מה שאתה אומר,והאופן

שבו אתה קוטל הצגות. למשל-עמי ותמי-שזו הצגת ילדים,לא טובה,אלא מצויינת!היא לא הצגה לכל המשפחה,ומעולם לא סווגה כאחת כזו,היא הצגת ילדים,והיא הצגת ילדים טובה,להבדיל מקטנטנות,שהיא הצגה רדודה,נקודה.

ben321

New member
לא הבנתי!

לא יפה לקטול הצגות שלא אהבתי?, גם אם אני מדבר עם ממדים של הצגת ילדים? לא סווגתי, נכון, אבל הייתה לי התחושה שתבינו אוטומטית שעמי תמי זה מחזמר לילדים, בכל אופן חוץ מפסקה אחת שהתייחסתי אל עמי ותמי התייחסתי אל כלל ההצגות בחנוכה כ דיי רדודות ולא מנסות באמת להשקיע יותר מחשבה, אפשרת הם היו מתחילים לעבוד על הפקות קצת יותר מחודשיים לפני אני מדבר על מפיקים שכל מה שבראש שלהם זה איך להוציא הכי הרבה כסף, אם זה לקחת את כוכבי הילדים, אם זה למכור מחקים טושים קלטת טייפ דיסקים קלטות וידאו חוברות צביעה חוברות קריאה ספרים, של המחזמר זה לא מדובר בהפקה טהורה, ןמסתבר גם לא בתוכנן. מקווה שהבהרתי את כוונותי

omerabin

New member
אני לא מסכים איתך, תום

אני מסכים איתך בהחלט שעמי ותמי הצגה מעולה, אבל קנטנות היא לא הצגה רדודה אלא הצגה שנאמנה למקור. אי אפשר להתפרע בה כמו על סיפור קלאסי של עמי ותמי... יש זכויות יוצרים לעניין, וגם יש קהל שמצפה לראות משהו מאוד מאוד ספציפי. אין ספק שההפקה נעשתה לצרכים כלכליים ולצורך רווח - אבל גם "עמי ותמי" לא מוכרת הצגות בהתנדבות. זו חלק ממהות התיאטרון. תיאטרון והפקה הם עסק וצריכים גם להיות ריווחיים... אני אישית, ממש לא פריק של קטנטנות, ואתה יודע טוב מאוד מה אני חושב על המחזמר הזה - ועדיין, אני חושב שביחס לחומר שקפטן קיבל, הוא הפיק משהו מאוד טוב. לגבי דרך התנהלות ההפקה והמקצועיות או החוסר-מקצועיות של יוכלמן וחבריו לחברת ההפקה - זה כבר דיון אחר...

שגיא ק

New member
שאלה לתום..

אני מסכים עם זה שבקטנטנות באמת המחזאית והבמאי לא יכלו להיות עד כדי כך יצירתיים ובעלי דימיון , הקהל ציפה לראות משהו כמה שיותר נאמן למקור. ואם זה כ"כ רדוד, ה"קטנטנות" שאלה אליך תום: למה אתה עובד בהצגה הזו ?

מיכל,רק לידיעתך מאמי,אמיר פיי גוטמן

הוא "עמי" המקורי,בערך,הוא האנדרסטאדי,הדאבל של טל,אבל בסוף הוא לא עשה כמעט הצגות,בגלל פרוייקט אחר...על כל פנים..לשם הרענון והמסחריות המוצלחת יותר,אמיר יעשה את הסשן הזה,ולצידו דנה חדשה,דנה מרמור,אבל זה דווקא-רק כי דבורין כבר נושאת בטן בשלב מתקדם(חודש שישי),והיא כבר לא כ"כ תמי המקסימה והנאיבית...

למעלה