שלגגגגג

הגינגי

New member
שלגגגגג

נהנהנהנה אנחנו אולי ירושלמים נחותים אבל לנו יש שלג!!! תאכלו ת'לב. ודניאל בחרת לעצמך יום למז"א ולמפגש ש"ש בדיוק שכל הדרכים חסומות.

Carl Freeborne

New member
מצטער אבל...../images/Emo113.gif

אני בחרתי יום למז"א והוא 11 לפברואר, הצוות הבוגר הוא זה שביקש לדחות אותו (אבל לא משנה) כביש מספר 1 נפתח לתנועת רכב 4X4... אם תשיגו רכב כזה תגיעו וחוץ מזה....... כייייייף לכם

א.א.אפל

New member
דניאל...

באופן תיאורטי גם ב-11 לפברואר יכול היה להיות שלג שלא יאפשר לירושלמים להגיע, או הצפה של האיילון או כל דבר אחר שימנע מאנשים להגיע כמו פיגוע וכו' לדעתי כשיש אנשים שלא יכולים להגיע אפשר לשקול לדחות את המזכירות, אתה לא יכול להגיד "תשיגו רכב 4X4" כי זה לא מציאותי, כל היום וגם עכשיו אין תחבורה ציבורית והירושלמים לא יכלו להגיע. גם אני רציתי להגיע למזכירות, אבל לשמחתי ביליתי את היומיים האחרונים בירושלים המושלגת (ראיתי את הסניף בשלג. איזה יופי) ולא יכלתי להגיע... מקווה שהיא הייתה מוצלחת!

הגינגי

New member
כמובן שיש מקום לדחות

אבל שכחתי שלהנהלה בימנו לא אכפת מהחברים בנוער אלא יותר אכפת מביורוקרטיות שונות ומשונות. תגיד לי דניאל מה יותר חשוב שנציגיםמכל הארץ יוכלו להגיע או שזה יהיה נוח לש"ש להגיע? כי במקרה השני ביטלת אם זכרוני אינו מטעה אותי.

snapis

New member
די כבר!

אי אפשר לבטל כל פעם שמישהו לא יכול להגיע מז"א כל פעם היהיו אנשים שלא יוכלו להגיע! נכון שהרעיון של רכב 4 על 4 הוא לא ממש מצאותי אבל אין מה לעשות לא היה אפשר לדעת בזמן שנקבע המזכירות שהיה לכם בדיוק שלג! ודרך אגב זה לא הפסדתם הרבה......

Carl Freeborne

New member
המזכירות הזו נדחתה כבר פעם אחת

ואי אפשר ממש לדחות מזכירות מהיום להיום או מהיום למחר... אורי עמית למשל, לא יכל לבוא לא למזכירות לא למלש"ש (ולשם באמת הוא היה צריך לבוא)

הגינגי

New member
היה פה מחדל מצדך!

אז לפחות תיקח את האחריות. ביום שבת כבר היה ברור שיירד שלג, ואת המזכירות הקודמת ביטלת שלושה ימים לפני קיומה. זה בדיוק תפקידו של המזכ"ל לפתור עניינים כאלה ובמקרה הזה פעלת בצורה לא תקינה. הרי אתה אמרת בעצמך שמותר לדחות את המזכירות במקרה הצורך אז למה אתה לא דוחה אותה שיש סיבה מוצדקת, היום הכי סוער בעשור האחרון?

למעלה