שלגגגגגגגג

שלגגגגגגגג

הצפון שולתתתתתתת (טוב נו... וגם ירושלים.....) רציתי להעלות לכם תמונות.... אבל הכל גדול מדי..... טוב נו.... תקנאו בנו !!!!

doroniz

New member
הנה תמונה

אכן ירק הערב שלג אצלנו...... הצלחתי לצלם את המכונית של רותי כולה בלבן. המכונית שלי לידה, אבל השלג כבר נמס כי אני הגעתי הביתה כמה דקות קודם והרכב היה חם. השלג הקודם היה כאן לפני כחמש שנים - אז כל הגגות היו מכוסים מעטה לבן במשך כמה שעות.

גאמי

New member
דורון אתה חייב לסגור את החשבונות עם

השכנים. אז מה, הפעם פיזרו לך קלקר על האוטו? גם כן שכנים......

אני ממש מתפלאת....

איך את עדיין לא אצלנו לנקות את הקלקר מהאוטו של דורון עם אמה

micmaoz

New member
שלג

מזל טוב על השלג, מקווה שנהניתם מהרגע. אני זוכרת כמה התלהבתי גם אני מכל פתית שלג שירד, כשגרנו בישראל, עד שעברתי לפה וראיתי מה זה באמת שלג...אז כדי לתת לך פרספקטיבה של מה זה באמת מכונית שכולה בלבן, אני מצרפת תמונה מיום מושלג שהיה לנו פה ברוד איילנד, ארה"ב. מיכל

doroniz

New member
אין ספק-יש הבדל

כאן שלג זה משהו חרגי ונדיר. כאשר החל השלג בסביבות 21:00 הילדים יצאו החוצה לשחק והיתה התלהבות. השלג האחרון שהיה אצלנו בישוב היה לפני 5 שנים.

lisadan

New member
טוב, אז אם כבר משוויצים ...

הנה תמונה מהשלג הרציני האחרון שהיה אצלנו בניו ג'רזי בפברואר 2006. בערך 40-35 ס"מ. זה נחמד לראות, עד שצריך להתחיל ולפנות את כל השלג הזה כדי שאפשר יהיה לצאת מהחניה (בהנחה שהרחוב נקי משלג). וזה לוקח לפעמים שבועות עד שהכל נמס. אני מעדיף את החורף בארץ.

micmaoz

New member
גם אני לא אוהבת

לפנות את השלג מהחניה והשבילים לבית, ולפעמים (בד"כ באמצע החורף) אני כבר אומרת שאני מעדיפה את החורף הישראלי, אבל למען האמת אני מאד אוהבת את השלג- היופי שלו, השקט ברחוב כשיורד שלג, והכי הרבה אני אוהבת לשחק בשלג עם הילדים ולגלוש על האבובים והמזחלת. דרך אגב בפברואר 2006 גם פה נאספו כמויות גדולות של שלג, אני מוסיפה תמונה שלי בחצר האחורית של ביתי (וכן, אני עומדת). מיכל

vered73

New member
היי מיכל!

קודם כיף לראות אותך פנים אל פנים! (סך הכל לא נוכל לפגוש אותך במפגשים שמנסים לארגן פה ושם כאן) היום התחיל דיון סוער בפורום אחר שבו אני משתתפת, אחרי שאני ועוד משתתף שגרים במרכז, הערנו שלא יאמן איך בירושלים מפסיקים לימודים בגלל כמה סנטימטרים של שלג. חבל שאני לא יכולה לשלוח את התמונה שלך לפורום, להראות לאותה ירושלמית שנפגעה עד עמקי נשמתה והסבירה לי כמה קשה להוציא את הילדים בקור ובשלוליות לבית ספר. למרות שזה היה מאד מאד מאד קר, התמונה מקסימה!! (
נ.ב. באותה הזדמנות רציתי לאמר שלא תביני לא נכון מהשרשור לגבי 'גשרים', מאד אהבתי את שירתך)

shavririt

New member
טוב, אם אתם משוויצים...אז-../images/Emo113.gif

אני משוויצה בההיפך.. מעולם !!! (אפילו בגילי המופלג) לא ראיתי שלג מקרוב, וכמובן גם לא נגעתי... אז.....מהר מהר מבול של הזמנות. מה שכן ראיתי, הם שיחים עם עלים מכוסי כפור, כך שכאשר מגרדים מהם את הקרח, יורד ציפוי בדוגמה העלה, כמו במאובנים. וזה קורה בבקעת המקום הנמוך בעולם, בשעת עלות השחר בחורף, כשהטמפ' מגיעה ל- 3 מעלות מינוס ופחות, והכל נוצץ ומרהיב.

yonitbrk

New member
איזה כיף לכם גם אני רוצה

אצלנו סתם קר נורא, ולא נעים. אבל השמש "המחממת" זורחת לה, וגורמת לאכזבה קלה. לא נורא, אומרים שהגשמים יחזרו במוצ"ש . מה דעתכם על שרשור בנושא הפעלת ילדים בשבת הקרה הצפויה לנו, וכן המלצות על מאכלים חמים ,שיתאימו לקור הזה?

למעלה