שלב התקנת אסלות

natalirottem

New member
שלב התקנת אסלות

שלום לכולם, מזה זמן מה אני נמצאת בפורום ועד כה קיבלתי מענה כמעט לכל תשובותיי ע"י החיפוש בדיונים קודמים, אנו בונים בקיבוץ באזור עוטף עזה ונמצאים לקראת סיום שלב שלד, הקבלן ביקש להתקין כבר את האסלות. האם בשלב כה מוקדם מתקינים אסלות? האם הן ניתנו לשימוש לאחר ההתקנה? האם לא יהרסו בזמן הצבע/טיח ושאר העבודות האחרות? תודה לכם מראש על תשובותיכם

אצלנו עשו את זה בשבוע האחרון לפני שנכנסנו

למיטב ידיעתי לא עושים את זה בכלל בשלב הזה, אלא לאחר שהבית סגור בחלונות ובדלתות.

Dfengshui

New member
הדבר היחידי שצריך להתקין כרגע

הוא את הניאגרה, אם האסלות מתוכננות להיות אסלות סמויות. את האסלה עצמה מתקינים אחרי שהבית סגור בתריסים ובחלונות.

רק דיוק קטן....

האסלה איננה סמויה (טכנית, חובה לראות אותה כדי להשתמש בה) מיכל ההדחה סמוי.. האסלה, מקסימום, יכולה להיות תלויה...

sack1

New member
התקנת אסלות

כלים סניטרים וברזים מתקינים בסוף הבניה לאחר ניקיון ורובה בבית. התקנת האסלות טרם שלב זה עלול לגרום לנזקים והוצאות כספיות.

התקנת אסלה

בכל מקרה אסלה P, אסלת מונובלוק, אסלה תלוייה - יש להתקין רק בשלבים סופיים של הבנייה. 1. אסלה מיוצרת מחרס ובעלת ציפוי אמאיל - סיכויי סביר לשבר במוצר ואז לך תוכיח איזה בעל מקצוע שבר. 2. מוצר גניב וכל עוד אין דלתות וחלונות סביר להניח שיעקרו ממקומם וימצאו דרכם למקומות אחרים. 3. הגיינה - אני מעדיף לשבת על אסלה דנדשה ולא במחראה שעברה התעללות של כלל פועלי הפרוייקט. סליחה על הבוטות !

תשובה

כלים סניטרים ,כמו שנו קודמי וחברי לפורום ,מתקינים בסוף. הקבלן כנראה רצה אסלה על מנת שיהיה לעובדים היכן להתפנות. אני ממליץ לכם לומר לקבלן שיתקין אסלה זמנית לצרכיו . כמובן שאם תתקינו אסלה לפני הקרמיקה, יהיה לרצף כמעט ובלתי אפשרי לעבוד. . בהצלחה

למעלה