שלב ההחלטות....

שלב ההחלטות....

אז אתמול הייתה הפגישה שלי עם הרופא בו הוחלט באופן כמעט סופי על תרומת ביצית.
ועכשיו אני עובדת לשלב ההחלטות.

הוא המליץ לי על מסלול אסותא קייב אצל דר בידר - ואו על אסותא
אשמח לשמוע על המידע שיש לכן עליו, על המרכז, על איך הדברים עובדים, על ממה צריך להיזהר, מכשולים, בעיות ובעצם להתנחל לכן בראש ולחפור שם.....
מה הדברים כוללים?
על מה אפשר להתעקש?
מה זה כולל? אני קצת לא מבינה מי עושה את ההכנה? האם זה כלול במחיר?
מה בכלל כלול במחירים?
אמרו לי שזה עושה 5700 יורו שזה 26 אלף שח.
ואוווו....
מעבר לכך אני רוצה לנסוע לקייב לעשות את ההחזרה, משום מה נראה לי יותר חכם שאני אסע מאשר העוברים.
גם בקשר לזה אשמח לקבל מידע....לכמה זמן נוסעים? לבד? בקבוצה? מה עדיף?

ועוד שאלה אחת....אני חיפאית אז....אם יש צפוניות איך הסתדרתן?
האם שילמתן אקסטרא לרופא שלכן שיעשה את הטיפול?
בקיצור אני בשלב המפחיד של קבלת החלטות וכל דקה שתעזרו לי תבורכו....
המון המון המון תודה
מור

נ.ב אני אשמח להעביר את כל החומר לטבלה מסודרת ולהעלות בחזרה לפורום לשימוש הבנות..... מה דעתכן?

rabbitm

New member
קודם כל ברוכה הבאה...

ועכשיו לתשובות:
אני לא מכירה את ד"ר בידר, ממה שאני קוראת עליו בפורומים התגובות עליו חיוביות.
לגבי אסותא - אני טופלתי באסותא תל אביב (לפני שנתיים וקצת) והחוויה שלי משם היתה לא חיובית.
הרגשתי שם תחושה של מרגע ששילמתי לא ממש ספרו אותי. אפילו את המידע על התורת קיבלתי לאחר ההחזרה, במסדרון.
גם שקיבלתי עוברים לא טובים הייתי צריכה להתווכח על פיצוי. כיון שעבר זמן, יתכן שדברים השתנו שם. ומקוה שלטובה.

לגבי מה כולל - את המעקב של ההורמונים והרירית את יכולה לעשות בקופת חולים שלך ולהעביר לרופא את התשובות, והם נותנים המשך הנחיות טיפול.
זה חלק מהטיפול. לגבי הנסיעות לקייב - בדרך כלל נוסעים בחמישי וחוזרים בשישי או שבת.

ועוד משהו... אני גם חיפאית ומטופלת בהדסה עין כרם בירושלים. (כמובן שממליצה עליהם)
את מעקב הרירית וההורמונים אני עושה בחיפה, מפקססת לבי"ח ומקבלת הנחיות.
מגיעה לירושלים מעט מאוד.

מקוה שעזרתי, בהצלחה!

rabbitm

New member
אני שייכת לכללית

אז או בלין או בזבולון

בהדסה נסעתי פעם אחת לברנו (נסיעה שהיתה חוויה מאוד חיובית מבחינתי)
וכיון שיש לי מוקפאים אז אני עושה את ההחזרה בהדסה בירושלים.

שהייתי מטופלת באסותא ת"א עשיתי את הכל בתל אביב

ממליצה בחום על הדסה

לי היה חשוב לבחור תורמת, חשוב לי גם ליווי רופא. שקיפות בתהליך, ולקיחת אחריות אם משהו משתבש בטיפול. וכמובן גם היחס האנושי. ואת כל זה מצאתי שם. בהדסה מבטיחים לך 6 ביציות ושני עוברים באיכות טובה. בפועל מרבית הבנות מקבלות יותר. את ההכנה את עושה בהנחיה של הדסה. את הבדיקות את עושה בקופה שלך ושולחת תוצאות להדסה והם מתקשרים לתת לך הנחיות. השלב של ההכנה כלול במחיר. השלב הזה הוא בדרך כלל טלפוני.
לגבי נסיעה הנסיעה היא בקבוצה או לבד לפי בחירתך. אם את נוסעת עם הקבוצה אז יוצאים ביום חמישי בבוקר וחוזרים במוצ"ש. אם את נוסעת לבד את יכולה להחליט. אני נסעתי גם עם קבוצה וגם לבד. כשנסעתי לבד שילבתי עם טיול עצמאי. לגבי מה עדיף : התעריף לנסיעה בקבוצה, יקר יותר מאשר אם תקני כרטיסים באופן עצמאי, אבל החיסרון של זה שאם קנית כרטיס ומשהו מתפקשש (קרה לי יותר מפעם אחת) אז זה על חשבונך. ועדיין זה יכול לצאת יותר זול להגיע לבד. אם את אמורה לנסוע עם הקבוצה ומשהו משתבש אז זה לא באחריותך. אם את נוסעת ללא בן זוג, ולא בא לך להיות לבד, את בהחלט יכולה ליהנות עם הקבוצה. יש אווירה ממש נעימה. את גם יכולה לקנות כרטיס טיסה באופן עצמאי, ולהזמין מקום במלון שתשהה בו הקבוצה, כך שתוכלי להיות עם הקבוצה אבל בעלויות הרבה יותר קטנות.

היי בקשר לבחירת מסלול

אני אישית לא הצלחתי בקייב ואני מאלה שנכנסת
מהר להריון מה גם שלא אהבתי את אופן המסלול
ההמוני מבחינת השיטה שכול הבנות עוברות ביחד
החזרה באותו יום כמו מפעל ואת לא יודעת מה
אני אהבתי בפדיוס הכול אישי בוחרים לך תורמת
ומחזירים לך את גם נמצאת לבד בקליניקה באופן
אישי הטיפול והיחס למרות שבידר מקסים ונחמד
פשוט את אופן השיטה לא אהבתי בכול אופן כשעשיתי את השינוי במסלול פדיוס כפריסין ילדתי נסיכות היום כבר בנות 3 וגם חברה שלי ילדה תאומות שם והם בנות 5 בהצלחה רבה.

ממליצה על הדסה עין כרם ולא קייב-בידר

אני הייתי בשני המסלולים ואין מה להשוות. הדסה עין כרם מקצועיים, אמינים, שקופים והכל מסודר דרכם.

סיגלית21

New member
פופסור בדיר החזרה

באסותא רופא מטפל דר הורוביץ מומלץ בחום למרות שהמליצו לי על הדסה עי כרם יצא בשבילי הליך מהיר יותר דרך בידרר הכל הלך חלק וההחזרה של טריים היתה באסותא מאוד מרוצה

למעלה