שלב א' עבר

not so superman

New member
שלב א' עבר

רציתי לעדכן, הזמנתי XPS 1530 מדל ארה"ב. היום הוא נשלח מהמפעל, לקח בסך הכל קצת יותר משבוע אבל זה בסדר כי אני לא ממהר. עכשיו נראה כמה זמן לוקח לMUSTOP להביא אותו לארץ.. XPS M1530, Intel Core 2 Duo Processor T8300 4GB, DDR2, 667MHz 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT 15.4 inch Wide Screen WXGA+ TrueLife LED LCD 320GB 5400RPM SATA 3YR - Next Business Day

s o l a r i s

New member
בשעה טובה!

רכשתי כזה לא מזמן, מחשב חזק ואני מרוצה עד הגג פשוט פגז וחזק אימים.

אחריות

שלום , איזה ביטוח/אחריות רכשת ? אשמח אם תגיד מה הסכום שעלה המחשב + המשלוח לארץ . תודה מראש

s o l a r i s

New member
תחפש בין התאריכים 10.4-17.4

יש על זה שרשור שמסביר בדיוק את סוגי האחריות והכל. אני כמעט בטוח שאלו התאריכים אחרת תחפש קדימה יותר בשבוע

not so superman

New member
כמו שנאמר כבר בפורום - NBD

את האחריות הזאת אפשר לקבל רק כשנכנסים לקטגוריית עסקים קטנים באתר של דל, לרוב היא ל3 שנים, דיברתי עם המעבדה של יעל והם אמרו לי שרק אחריות כזאת תופסת בארץ גם על עבודה (כמעט כל אחריות מכסה חלפים אבל שעת עבודה של המעבדה עולה כמה מאות שקלים אז זה לא נראה לי כ"כ מומלץ..) לגבי המחיר, אני עוד לא יודע כי MUSTOP מחייבים רק אחרי שהמחשב עובר את המכס בארץ אבל זה יוצא בסביבות ה-1800 דולר שלפי השער של היום זה 6000 שח. דרך אגב אני ממש תקוע על לבדוק כל חצי שעה באתר של DHL אם המחשב כבר הגיע לMUSTOP.... אני מתחרפן. מקוה שזה עוזר, אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.

למעלה