שלב אחרון של "במחנה"

virgin mary

New member
שלב אחרון של "במחנה"

מישהו יודע איך אני יכולה להתכונן לראיון הזה? O_O ממש לא עושה לי טוב להבין שאחרי כל השלבים שעברתי (3) אני יכולה ליפול בראיון מטופש, שבכלל לא קשור לכישורי הכתיבה שלי, או הכישורים שלי בכלל. אם כן, למה הוא קשור בעצם? מה כבר יכולים לשאול אותי? ממה יכולים להסיק שאני לא תקינה נפשית או משהו? מה המטרה של הראיון הזה בכלל, אם בכל מקרה ראיינו אותי כבר בשלב שינקין...? אלעד או מישהו (היי, אני הייתי זאת שעשתה לך
בסוף היום של שינקין, כששאלת איך היה, ממ...) שיודע- זה מ-זה יעזור לי. מה יכולים לשאול אותי? למה אני צריכה להערך? חשבתי להביא דברים שכתבתי אבל המליצו לי שלא כי אין לדעת מה פסיכולוגים מלומדים ינתחו מזה עליי.. אז מה כן
thanks!

nadav1999

New member
יהיה בסדר...

שלב אחרון, ועדת קבלה, שיחה רצינית ומכרעת מול בכירי העיתונאים בישראל. פשוט תהיי את ואל תנסי להרשים בדרכים לא דרכים. בהצלחה :)

DayTripper2

New member
אם זה אניט'ינג לייק הוועדה בגל"צ...

[כי אומרים ששלבי הוועדה לכל התפקידים זה דבר מסריח] ינסו לקחת כל חולשה שלך ולהגיד לך איך היא תשפיע לרעה על התפקוד שלך ולהקצין אותה ובלה בלה בלה. לא שלב נעים, אבל אפשר לצאת מזה בשלום אם את באה עם בטחון ויודעת להציג את עצמך.

virgin mary

New member
כן זה היה משהו כזה. + מישהו יודע---

כמובן שאת כל הדברים החכמים והנכונים והמבריקים לאין-ערוך שחשבתי להגיד, חשבתי רק אחרי שיצאתי משם. נו יופי. ככה שאם יחליטו להעביר אותי זה רק כי יש לי חיוך כובש וכי אני ממש ממש ממש רוצה (כי זה כנראה הדבר העיקרי שהיה אפשר לקלוט מהדברים שלי). לא הרשמתי במיוחד. + מישהו יודע מתי צריכות להיות תשובות? חודשיים? שבוע? משהו? המממ.

קרנפים

New member
אממ

מתי אמרו לך שעברת לשלב השלישי? ומתי עשית את המבחן כתבה בשנקין?

elad erdan

New member
קצת באיחור אבל.....

מקווה שהוועדה הייתה בסיידר. אכן מדובר במעמד מלחיץ, אל אל חשש חבריי. היישרו מבטחם אל עבר השואלים, היו אתם וביטחו בנפשכם כי תהיי היא לכם לנאמנה! עד כאן, אלעד ארדן, עזה.

virgin mary

New member
עשיתי ב31.1

זה היה רביעי, הודיעו לי בראשון של השבוע שלאחריו.

למעלה