שלב אחד לפני אחרון

soyerj

New member
שלב אחד לפני אחרון

בוקר טוב! מחר בבוקר נפגשים בבימ"ש לאשר את הסכם הגירושים. פעם ראשונה שאראה אותה אחרי חודשיים. לפי מה שהבנתי, נשב יחד בלשכת השופטת, נישאל ונענה על כמה שאלות ונחתום על כמה מסמכים. תוך רבע שעה הסיפור גמור ואחר כך נשאר רק הגט עצמו. מה אומר ומה אגיד - אני הרבה יותר חזק היום ואני בטוח שאתמודד עם זה בכבוד, אבל החששות עוד ישנם. אני מניח שאאלץ לקחת נשימה עמוקה, לצלול ולעבור את זה כמו עוד חוויה לא נעימה בשרשרת חוויות לא נעימות בחיים. בהצלחה לי.

ye44

New member
שיהיה לידך בקבוק של קולה ZERO

זה ישחרר לך את המועקות שתרגיש שתשב לידה ,רק שלא תתחרפן לידה ותתחיל לומר לה " אולי ננסה שוב " ואז
יגיד קדימה שלום בית ,כדאי לך תרוויח אותה עוד כמה חודשים
תשתחרר אחינו ,שב לידה תחייך ס'תכל לה בעיניים כמו גדול וצא לדרך חדשה בלי טלנובלות בהצלחה
ותשנה את החתימה למשאיר מקום לאופטימיות וציניות

soyerj

New member
בהזדמנות אסביר

בהזדמנות אסביר לך מהי הכוונה במשפט: "משאיר מקום לסדקים". בגדול, זה מונח ששאול מארכיטקטורה ומעיד על יציבות, דווקא.

r o n i t 3 7

New member
ליאונרד כהן אמר:

"בכל דבר יש סדק, כדי שהאור יוכל לחדור ..." בהצלחה !

בהצלחה../images/Emo20.gif

תסתכל על זה בתור חוויה לא נעימה שאתה צריך לעבור כדי להגיע לשלב הבא - אהבה גדולה וחיים משותפים וטובים

קרן ט

New member
בטוחה שיהיה בסדר....

אתה במקום אחר! המון דברים היו בחודשיים האחרונים... קח מישהו שידע לתת לך על הראש או לחבק במידת הצורך... יש מסביבך המון אנשים שאוהבים אותך- תתרכז בהם ובמה שעושה אותך מאושר! קרן

NoaModiin

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אתה בכיוון הנכון, ואני בטוחה שאתה במקום הרבה יותר טוב מזה שהיית בו כשרק התחלת את התהליך. נסה לא לחשוב על הסוף - כי אם על התחלות חדשות שמחכות לך מעבר לפינה.

soyerj

New member
התחלות חדשות

באופן לא מפתיע, דווקא התחלה חדשה אחת כזו, מטורללת ומשוגעת ומדהימה ומטלטלת, היא שמסייעת לי לעבור את היום הזה ביתר קלות. ברור שיהיה לא נוח, ולא נעים ומביך ומה לא. אבל בגלל שיש לי דברים אחרים לחשוב עליהם כרגע, אז כל הסיפור לא נראה כל כך נורא! תודה לכולם על האיחולים, אדווח מן העבר השני!

קרן ט

New member
אכן מטורללת ומשוגעת

על זה אין ויכוח.... אם היא מסייעת או לא- הדעות על זה חלוקות.... בכל אופן, בהצלחה! מבינה שאתמול היה מוצלח...

טוב מאוד...

אין על דברים אחרים לחשוב עליהם כדי לעבור קשיים ביתר קלות. ..ואם היא מטורללת ומטלטלת זה הכי טוב - בטח אחרי שמתעוררים כמו בהנג-אובר

למעלה