שלבי בניית השלד

mister500

New member
היי קורן 401

אולי המהנדס שלך מושפע מהפירמידות.( או כסת"ח רציני) . 21 טון ברזל לבית של 220 מ"ר ?ואולי זה כולל חומות של 2 מ ' מסביב למגרש ? לגבי הכלונסאות..נו טוב..כנראה שהאדמה אצלך מועדת לפורענות. מעניין כמה קוב בטון שפכת שם..לפי קוטר הכלונסאות ועובי הממ"ד ...רוקנת את חברת הבטון

קורן401

New member
כסתח רציני

זה בדיוק מה שזה לגבי הממ"ד זה התקן אין פה משחקים עובי קיר חיצוני 40 פנימי 35 וגג 50 +פלטות ברזל

אז איך אני אמורה לעקוב אחרי הבניה, שהכל נעשה

כפי שצריך ללא ידע מקצועי? אני שואלת ברצינות זה נכון שאגור במושב בבית בשכירות שמשקיף על המגרש שלי ואוכל להיות שם כל הזמן אבל מה זה יעזור לי אם איני יודעת מה לבדוק/לשאול וכו'?

אני בעד פיקוח , חייבים לפקח ולא משנה מי

תכלס אני לא מכיר מי שעבד עם מפקח ואני מכיר לא מעט יש פיקוח עצמי , זה גם נחשב , אם יש זמן וידע ,

זמן יהיה לי וגם קירבה של 2 דקות הליכה אבל ידע

לא. אני משערת שאפשר ללמוד מהאינטרנט וספרים אבל זה בטח לא זה.

לא יודע אם כולם

אני לקחתי וכל מי שאני מכיר לקח ושורה תחתונה רק הרויח. אם את מתמצאת בבניה ויש לך זמן פנוי וקשרים והכרות עם בעלי מקצוע, נסי לפקח לבד. בהצלחה..

mister500

New member
מפקח

לא , לא כולם לוקחים מפקח ..ויש כאלה שמסתדרים מצויין בלי מפקח מאידך ..יש כאלה שמתמוטטים ( כספית, נפשית ) רק כי בנו לבד. מפקח בנייה הוגן והגון יתן תמורה הוגנת ללקוח ( חסכון כספי, שקט נפשי , ניהול יעיל של הבנייה , מניעת ליקויים בשטח משא ומתן עם בעלי מקצוע + פיקוח עליהם.) חייב להוסיף שיש לא מעט בונים פרטיים שמסתדרים לא רע גם ללא מפקח או מלווה בנייה.

למעלה