שלבים עם אורחים...

עמיתוש

New member
שלבים עם אורחים...

בגלל שתמר הזכירה את הקטע עם ברית מילה, יש לי רעיון נחמד. אתם מכירים שההורים סוחבים אתכם לכל מיני מקומות עם אורחים מעצבנים? טוב בקיצר אני אכתוב את השלבים ב``להגיע אל האורחים ועד לסוף הפגישה``. 1. נוסעים נסיעה מעצבנת, יוצאים מהמכונית בהרגשה מחורבנת ``אוף למה נסעתי איתם...``. 2. דופקים בדלת ואז הצעקות ההיסטריות האלה כאילו רעידת אדמה ``שלוווווום, כמה זמן לא ראינו אתכם``. 3. בין החלקים השנואים עליי, ואם כבר הכי שנוא עליי. הנשיקות, נשיקה משם, ניגוב, נשיקה משם, ניגוב, בסוף כואבת היד מרוב ניגובים. 4. ההורים יושבים לכוס קפה, והולכים לילדים של האורחים. 5.שומעים את הצחוקים המזעזעים של ההורים ``ואז הוא הבריז לי מהפגישה, חה חה חה חה`` שוב כאילו העולם נחרב או משהו. 6. השלב האהוב עליי, נפרדים, לפעמים זה עם נשיקות לפעמים לא. 7. שלב ה``תחזרו לבקר, אולי תיפגשו (הילד שלהם) ותשחקו ביחד, או איזה חמוד, הוא גדל``. 8. מגיעים הבייתה, ושמחים שעברתם את זה בשלום. וזהו, מה אתם אומרים? עמית בן 11 וחצי...

שלומצי

New member
הכי מבאס במשפחתיות

זו הצביעות, כלומר שכשנפגשים מחייכים וצוחקים וכאילו זה הדבר הכי מגניב שיכל לקרות לנו בחיים- לפגוש את המשפחה... אבל האמת היא שלפני כן, כולם מתבאסים, אין כח, אין סבלנות, אין חשק... ואחרי המפגש- ראית איך היא נראית? האיך הוא השמין? לא פלא שהוא לא מתחתן! היא התנהגה מוזר, האוכל היה נורא, תודה לאל שזה נגמר... למה,למה זה ככה??!

את צודקת זה ממש הקטע השנוא עלי ביותר!!!

אני שונא את החוסר כנות הזאת אפילו על הדודות מצד האבא אמא שלי מרכלת כל הזמן ולי היא לוחשת כשיש טלפון:``אל תגיד שאבא בעבודה,אל תגיד!!!`` דיייייייייייייייייי זה מעצבן ופעם גם אחרי הבר מצווה שלי: ``היי מה זה ?רק 250?`` ``אווו 500 שקל והם אפילו לא מכירים אותנו כל הכבוד להם`` ``טוב הם לא מזמן עברו דירה אז אין כסף`` ``מה זה היא כמו אמא של אלעדי והיא נתנה היא ובעלה והילדה רק 300`` ``איזה אנשים`` ``אתם רואים איזה קמצנית!`` מה זה???!!!!! אני ממש שונא את זה בעיקר על כל הריכולים על סבתא שלי שאני כל כך אוהב אותה ואמא שלי עם הפה הגדול שלה רק ריכולים מאחורי הגב אבל סבתא שלי היא באמת אשה טובה ומסכנה כווולם צועקים עליה אחחח... אם סבא שלי היה חי ז``ל והיה לו מספיק כוח אז חבל היה לכולם על הזמן אבל לעניינו... אז בקיצור אני שונא את החוסר כנות הזה (כן כבר אמרתי את זה אני יודע) וזהו ביי א.

למעלה