שלא תגידו שלא ראיתם...

D o r o t h y

New member
שימו לב ../images/Emo70.gif המפגש מבוטל../images/Emo70.gif

טוב נו, אני סתם אומרת, אבל אתם לא מודיעים לי מי מתכוון לבוא, בינתיים אני שם עם עוד שלושה חבר'ה, שזה על הכיפאק, אבל זה לא מפגש. מי שכבר הודיע לי שמגיע לא צריך להודיע שוב, אבל מי שלא הודיע.. יאללה להתעורר שמה, או שאני באמת מבטלת. אני לא מאיימת, זו אזהרה. יאללה תתנענעו יא מלוכלכים, אם לא תקחו את האליפות נשרוף לכם את המועדון

סאביבית

New member
מי השלושה?

אם הם נחמדים אני אבוא גם, (זה אם יזמינו אותי כי אם לא אני אשב לבד בחושך ונראה אם אכפת לי)

YulaShpil

New member
אם לא יהיה לך אכפת

אז אני אצטרף אלייך לחושך... חנוכה רק יום אח"כ, אז יהיה חושך אמיתי, כזה נטול נרות...

D o r o t h y

New member
לוכפת לי

אבל את יודעת, the more - the marrier חוצמזה יש לי תספורת חדשה שכולם צריכים לראות. שלא תחשבו, אם נסתמך על מסרים אנחנו כולה 6 אנשים במפגש. באמת יהיה מקום.

החתולית

New member
את מוכנה להפסיק לנעוץ לי ?

אם יבטלו את המילואים - אז ניסע לתורכיה, אם לא יבטלו את המילואים - אז ניסע לואדי ניסנאס, אם לא יבטלו את המילואים וגם ירד גשם - אז אולי אוכל להגיע למפגש בעיר החודש.

Yuvalenko

New member
נמר בגבעתיים

טוקטלי? זוכר אותו? "טוקטלי הוא עסוק עכשיו. הוא עסוק עד מעל לראש.." "מי אתה אדוני? - אני הראשון!" בקיצור, בשלב מסוים הוא קורא לו לבוא אז הוא עושה לו "תסלח לי, תתקע-לי.."
אני זוכר שפעם ראשונה ששמעתי ת'מערכון לא קלטתי ת'בדיחה הזו.

D o r o t h y

New member
את חושבת שניא כזו מנוולת?

שאני אתפלל גם לגשם וגם שלא יבטלו את המילואים? ח"וח, שיהיה לך כיף איפה שלא תהיי, ואם בכ"ז לא יבטלו את המילואים ויהיה גשם, אני יותר מאשמח לפגוש אותך

החתולית

New member
האמת שהגיע הזמן שניפגש

לא ככה ? העוד יותר אמת היא, ששבת הבאה מלאת תכניות אצלנו, כי הבטחנו לילדון היפה שלי (צ'אלי את שלי, היא תגיד לך שהוא באמת יפה) נעשה משהו יחד. הילד הוא עדיפויי, את יודעת.

D o r o t h y

New member
מסכימה

ילד הוא תמיד עדיפויי בעיני. מקסימום ניפגש כמה ימים אח"כ במפגש של פורומוסיקה.

החתולית

New member
וואללה נכון :)

ביום חמישי אין עדיפויים, הבחור חוזר ממילואים אז יהיה עייף להחריד, ואני אחטוף לו את האוטו ואסע למפגש פורומוסיקה.

האגס 1

New member
(אין כאן אייקונים אז שיהיה בלי כותר

יש לי את הסדרה 'במדינת היהודים', ויש שם פרק שמוקדש לגששים. להביא? (כלומר: יהיה איך לראות וידאו?)

תביא בכיף

אמנם אין וידאו, אבל תביא, שיהיה מקסימום נמצא מתנדבים שיסובבו את הקלטת ידנית ואתה תציג

למעלה