שלא תגידו "לא ידעתי"

EyeSeeYou

New member
שלא תגידו "לא ידעתי"

היפנים דואגים לפין שלכם ואם כבר המציאו דבר כזה, למה לא משהו שתוך כדי יעשה גם מסאז' לביצים (איך תרצה את הביצה שלך אדוני? מקושקשת?)? בכל זאת חלקינו אוהבים להביא ביד משני כיוונים..לא? נותר רק לקוות שהוראות השימוש יהיו באנגלית או עברית - אחרת זה קצת מסוכן..

EyeSeeYou

New member
וברוח הימים...../images/Emo59.gif

קצת יותר מתקדם מהצ'ק מי אאוט.. דרגו את לובשי מסיכות האב"כ הערומים האלה

Liroy26

New member
סוף כל סוף מישהו חושב עלינו!

אם כי אתמול בערב ניסיתי את הדבר הזה שנקרא "אורגמטרון"...חברים! כל שנשאר אחר כך הוא ללכת להתנגב...מומלץ בחום!!

Falcor27

New member
אורגמטרון ../images/Emo35.gif פרטים ומהר ../images/Emo70.gif

ואם אפשר גם תמונות
(מישהו קם טיפה מחורמן הבוקר... ואולי הוא אפילו יתן פרטים בהמשך... אבל למה לעזאזל הוא מדבר בגוף שלישי... ומה זה כל הנקודות האלה... די
אני הולך להשלים את שעות השינה החסרות של הסופ"ש הנפלא הזה)

Liroy26

New member
אורגזמטרון

מצ"ב תמונה של המוצר האלוהי. קשה קצת להסביר את אופן השימוש בו אבל בכללי מעבירים אותו על הראש כך שהוא נוגע בנקודות ספציפיות שיעבירו בך רטט שלא מן העולם בכל הגוף. בדקתי את זה במקרה אתמול במסיבת סטרייטים ואם היה משהו שהעיר אותי מהשעמום והיובש היה זה! על פי מיטב הבנתי הגרסה המשודרגת כוללת גם סוללות ואפשרות החדרה למקומות אינטימיים יותר.

הגירסה המשודרגת...

כוללת ויברטור קטן שמתחבא בתוך הידית - אפשר לשחרר אותו ממחבואו ולהחדיר למקומות אחרים.... [את התמונות ראיתי ב"טופ" - עיתון הגייז החדש]

.m

New member
הגירסה המשודרגת

לא כזה שוס... דווקא יצא לי קצת לבחון אותה באופן אישי, ביום שישי האחרון - ולא מאוד התרשמתי. זה בהחלט אחד מהמקרים בהם המקור (עדיין) יותר יעיל.
mai (שכבר פתחה תכנית חסכון בשביל הויברטור שעולה 1200 ש"ח
)

ב-3 מילים בנות 3 אותיות והברה אחת:

אין כמו זין ! (איך אתה מדבר ?!?!?
) <אבל העובדה הזאת ידועה כבר מזמן למרבית הנוכחים פה,לא כך?>

מאחר ולהתקן ניתן השם "סום" חשבתי

לעצמי, איזה כיף ללירוי ,שכבר מזמן מחזיק בבעלותו מתקן מדגם משופר ומשוכפל שכינויו הוא כמובן "סוםסום" <שנינות בגובה הרצפה על הבוקר, מה לעשות, זה מה שקורה כשמזדקנים>

Liroy26

New member
אם כבר עוסקים בחוויות ליל אמש

חוית המציצה של לפני השינה שאני קיבלתי שווה פי כמה מאות מונים מחוית הרטט חסרת המשמעות של אותה חתיכת מתכת.

Liroy26

New member
הגבת לדברים של גרינבירד

אבל אני אסלח לך מפאת גילך המתקדם...

אופסייייי

[ידעתי שאסור לי להסתמך על הזיכרון הרעוע שלי כשאני כותבת משהו בטון כזה החלטי...]
ואתה, לירוי, אל תתעסק איתי עכשיו!!!!!

למעלה