שלא תגידו לא ידעתי!!!!

שלא תגידו לא ידעתי!!!!

ההרשמה לארוע בן שמן נסגרת ביום ד´. בואו בהמוניכם
נקודות ההרשמה הרגילות. הדס

theshark

New member
הדס הגיעה שמועה לאוזני הכריש

כדיי להציב אוהל בפיטס יש צורך לשלם כסף? זה נכון? מה לגבי רוכבים פרטים שלא נתמכים ע"י אף אחד(חוץ מהחברים)? תודה,

הפעם המרוץ ממש קרוב לאזור המרכז

אז בלי תרוצים בוא להתחרות. (הדסי, היכן בדיוק המרוץ ? אני יודע שבאזור בן שמן אבל איפה ?)

הדסי כיו"ר העמותה הרני להפנותך

לשירשור מעניין שמביא אותי למסקנה כי אין ולא יהיה ספורט מוטורי בימי חיינו כפי הנראה ישועה מאת החגבים לא נראת באופק וההני מצרף את תשובתם של רוכבי הכביש שלא מעניין אותם בכלל אם יהיה חוק ספורט מוטורי או לא יהיה זהו ? זה הסוף? אני יודע כי נבחרת כמי שתמשיך את העונה עד לסוף השנה ומשם תעשי חושבים אני יודע כי יש לך המון מטלות כיו"ר זמני בארגון 2 המירוצים שנותרו במיוחד שאני בין אלה שעושים לך חיים קשים בעניין הביטוחים אני מבקש שתשקלי למנות מישהו כנציג מהעמותה להמשיך את המגעים מול משרד הספורט מהמועדון האופנועים כפי הנראה לא נשאר אף אחד עוד מאמץ קטן ואולי במזל נצליח להעביר את החוק ולהתארגן כהתאחדות בענף

הלכתי לכמה דקות ומייד המון

תגובות וואוו אני מבוקשת ..... סתם... קצת רצינות
כינוס בשעה 8 תדרוך 9 זינוק 11 (ננסה להקדים במקום...) שילוט יהיה בכל הדרכים המובילות ליער בן שמן. עוד שאלות חברים?

יש נציג לעמותה בעיניין מיסוד

הספורט המטורי ופעיליות נוספות. עמותת רוכבי השטח, עמותת המוטוקרוס ומועדון האופנועים הישראלי איחדו נציג אחד שיטפל בכל עיניני הבירקרטיה של מדינתנו האהובה אז תחזיקו אצבעות לאיחוד...

למעלה