שלא יצא לי שם של אחד

שלא יצא לי שם של אחד

שרק מספר סיפורים על "פירמידות מוס שוקולד עם ליבת קרם קפה וציפוי יפה יפה כזה". הנה: כן, נו... אני מוכשר.

קפת

New member
שלא יצא לי שם של אחת

חננה: דווקא ראיתי אתמול את חצי הגמר, אבל נרדמתי בהארכה ופיספסתי את הגולים הדרמטיים של איטלייה (ואני הייתי בעדם, באמא שלי). פרוטו, סחטיקטיקה. נראה טעים. אתה באמת יודע לצלם.

כאן ועכשיו, ברגע זה, את, בכבודך

ובעצמך, את ולא אחרת - צוחקת עלי. איזה צירוף מקרים. ממש בידור. שכן, גם האדם אשר עמו צפיתי אני במשחק, נרדם גם הוא בהארכה. היתכן שקוראים לך זאב, את(ה) מטר 88 ואת אוהדת הפועל חיפה?

קפת

New member
אתה היית במיטה שלי אתמול בלילה?

אל תענה לי אפילו. מה שיותר מעניין אותי זה מי שבר לי שמשה ופרץ לי לאוטו רק בשביל לגנוב סלולרי ששווה 200 שקל. סאמק. ועוד ברחוב שקט ופסטורלי ברמת גן. אז עכשיו אני נטולת מכשיר. במועצת החכמים והעצלנים של "המוסד" טוענים שיספקו לי מכשיר חלופי רק בעוד 10 ימים כי "צריך להגיש המון ניירת כשמכשיר נגנב". הלוואי שאמא שלהם תיחנק מנקניקיה. מאז ימי "הכלב אכל לי את שיעורי הבית" לא נשמע תירוץ עלוב ופתאטי כזה. שיחנקו בעצמם. ולא רק מנקנקיה. סאמאמק. מה יש לגנוב מכשיר סלולרי? מזל שלא לקחו את הרדיו דיסק. ולא את כל אוסף הדיסקים המפואר. דפוקים. אפילו האנטנה של הסלולרי שווה יותר. חרא שבוע.

מוכשר בצילום או בעיצוב גושי שוקולד?

אגב, החתימה שלך הצליחה להרים לי גבה.

נראה לי שהצבא יכשיר אותך גם

בקוסמטיקה רצינית, לבד ממציאת המגדר אליו אתה שייך. הרמת גבה לא עושים בפינצטה מתוק, משלמים למנתח פלסטי, ודי הרבה.

כמה אתה שילמת?

ולא רוצים אותי בדו"צ, אז נראה לך שיתנו לי להיות קוסמטיקאית? איפה אתה חיי...

למה לא? נראה לך שקצינות בכירות

ו/או נשות מודיעין מסעירות יכולות ללכת לכל קוסמטיקאית שהן רוצות?! ותחשוב על זה בייבי. התעריף, עד כמה שזכור לי מאיזה עיתון שקראתי הוא- בין 2000$ ל - 3000$ ואפשר בתשלומים.
אישית אני נגד כל התערבות פלסטית בגוף, מקסימום פדיקור.

למעלה