שלא הולך אז לא הולך !!

רן32

New member
שלא הולך אז לא הולך !!

אהלן אנשים יודעים מה מרגיז ?? אתמול ישבתי בלילה על המחשב וכתבתי לכם בערך שעתיים ומסתבר שזה בכלל לא נשלח...למרות ששלחתי. זה מרגיז.אם זה יקרה עוד פעם נראה לי שאני אהיה ברוגז עם האתר ``תפוז``... בקיצור,אתמול הייתי במסיבה והתבאסתי פעמיים. פעם ראשונה היתה שראיתי מישהי שהתחלתי איתה לפני שלושה חודשים בערך. אז היא נתנה טלפון והיתה מאוד שמחה אבל היא גרה קצת רחוק והיא דתייה ואני לא אז דיברנו בטלפון כמה פעמים ובסוף ירדתי מזה...ממש טעות מצידי. אתמול ראיתי אותה שוב,היא ממש נראתה טוב,רזה,שיער ארוך,שפתיים יפות,מתלבשת ממש לא כמו דתיה ויש לה חיוך שלא נגמר...רקדנו,דיברנו אבל הפעם היא לא היתה מעוניינת.איך ויתרתי על פרח כזה מקסים ??? בחור תמיד מרגיש מתי הבחורה לא מעוניינת. שאתן לא מעוניינות זה מאוד ברור. מה שקרה לי אתמול זה איבוד מומנטום...כשהיא היתה מעוניינת הכל היה הולך חלק אבל עכשיו איבדתי את המומנטום ואני שונא,אבל ממש שונא שזה קורה לי. היא סיפרה לי שלא מזמן היא קיבלה את האלבום של ה-Pink Floyd שנקרא Wish you were here והיא ממש התלהבה ממנו. לדעתי זה אחד האלבומים היפים ביותר שנכתבו מאז ומעולם ותמיד בחורות שאהבו את Pink floyd עשו לי את זה...זה אלבום רומנטי,עצוב,עמוק(הם מדברים שם על חבר שלהם שאיבד את שפיות דעתו),תקשיבו למילים של Shine on you crazy diamond,וזה גם אלבום מעולה לשים בקרע כשעושים סקס.פשוט אלבום מושלם משנת 1975. אגב,בזמן כתיבת שורות אלו אני שותה קולה ושומע את האלבום הזה. אז מה קרה כאן ?? בחורה יפה שפשוט איבדתי את התזמון ופיספסתי אותה. ואם זה לא מספיק אז חצי שעה אח``כ פגשתי את אמיר. אמיר הוא מישהו שאני פוגש מידי פעם במסיבות. הוא שאל אותי,תוך כדי שהוא מחבק את אשתו,איפה הבלונדינית המתולתלת היפה שהייתה איתי לפני שנתיים ?? ``נכון קראו לה אורית`` הוא אמר,אמרתי ``כן,אורית`` הוא אמר ``נו,מה קורה איתכם ?``,אמרתי לו ``היא שברה אותי והלכה`` ואז הוא לא ידע מה לומר,מן מבוכה שכזו ואז אמרתי ``להתראות`` והלכתי. שלא הולך אז לא הולך ובמסיבה הזאת לא הלך לי. למה שאני מנסה לשכוח אותה מזכירים לי אותה ?? למה הוא לא הזכיר מישהי אחרת,למה דווקא את זאת שניפצה את הלב שלי לרסיסים ולקח לי כל כך המון זמן לאסוף את כל הרסיסים,להרכיב את הלב מחדש ולנסות לתת אותו למישהי אחרת.את כולו.ללא יוצא מן הכלל. יש את הרגעים במסיבה שאתה או מאושר(קיבלת טלפון ממישהי שנדלקת עליה) או שאתה בשיא ה-Down ואני חושב שבאותו הרגע הגעתי לשיא ה-Down. זה הזמן לפרוש בשיא(שיא שלילי..)וללכת הביתה. חשבתי לנסוע לים אבל היה קר,היה עצוב ונסעתי הביתה. קניתי ברד לפני שנכנסתי לדירה.תנסו לשתות ברד בלילה כאשר קר.זה כיף. אז חג פסח נגמר. אני מאוד אוהב חגים אבל שאני לבד אני שונא אותם כי אז אני מבין שאני הכי לבד וכשאתה גר בדירה שכורה לבד אתה הכי לבד שבעולם. אני והדיסקים שלי ולפעמים אני מדליק נר אבל זה לא עוזר.אולי קצת.לפעמים אני מנסה שני נרות אבל זה לא עוזר אז כבר הפסקתי עם שניים.רק אחד קטן. היי,עכשיו השיר Wish you were here. וואהו,כמה שזה שיר יפה והכי כיף לרקוד אותו סלואו עם מישהי. שיט,למה אין פה אף אחת עכשיו כאן איתי בחדר ?? אני חושב איזה מזל יש לי שאני אוהב מוסיקה כי מוסיקה אף פעם לא נוטשת אותך,מוסיקה לא הורסת אותך,לא עוזבת אותך.היא תמיד איתך.הדיסקים שלי ילוו אותי לכל מקום.זה לא משנה עם זאת תהיה דירה שכורה אחרת,בית חדש,בית של חברה חדשה או חו``ל. בעולם כזה תחרותי והישגי כמו שלנו שכולם רודפים אחרי כסף ומעמד טוב שיש משהו שתמיד עושה לך טוב והוא תמיד זמין ולצידך.אצלי זאת המוסיקה,מקווה שגם לכם יש משהו כזה.זה חשוב,לנפש. תגידו,ראיתם את הפרסומת שיש לאחרונה ב-MTV ?? פרסומת של ספרייט. נכון פרסומת יפה ועצובה ?? מי שלא ראה פשוט חייב. בחור תופס את החברה שלו שוכבת עם מישהו כאשר הוא הביא לה בלונים...(מסכן) ואז בכדי לשכוח אותה הוא הלך לשבת באיזה שהוא מקום וכמובן הוא שתה ספרייט...איך לא?? ותוך כדי הוא נתקל במישהי אחרת והם החליפו חיוכים..קשה לתאר במילים.תפתחו MTV ותראו.לא כל יום נתקלים בפרסומת שעשוייה היטב. אז עוד מעט יום העצמאות !! ביום רביעי הבא בערב החגיגות. יש לי סיכוי למצוא עד אז מישהי ?? החג יוצא ביום חמישי הבא ולכן הולך להיות שוב סוף שבוע ארוך ולא רוצה להיות לבד.מצד שני אי אפשר לקבוע דד ליין שעד חג העצמאות אני מוצא מישהי אז פשוט צריך לזרום.דווקא בגלל שאני כל כך רוצה אני אשאר לבד ביום העצמאות הזה.באסה של הלייף. חכו שנייה,אני מחליף דיסק. אוקיי חזרתי.אני בד``כ לא אוהב אוספים אבל מצאתי אוסף דכאוני טוב. עכשיו אני שומע את Peter Murphy בשיר שנקרא A strange kind of love. שיר מקסים.שיר שמדבר על הקו הכל כך דק והממש בלתי מוסבר של אהבה ושנאה. איך בחורה שפעם כל כך אהבה אותך וכתבה לך מכתב שאתה החבר והמאהב הכי טוב שלה פתאום שונאת אותך ולא מתקשרת בכלל ?? אני לא אבין אותך לעולם אורית. ככה להיעלם ?? ועוד לי ?? לי ?? למרות שאני שבור לאחרונה אני חזק...ואני יודע שתהיה לי אהבה. אתם מכירים את ההרגשה שאתם יודעים שמשהו טוב הולך להתרחש ?? השאלה היא מתי זה יקרה והאם עם בחורה חדשה לגמרי או שלא ?? כנראה חדשה אבל לעולם אין לדעת. אחד העיסוקים שלי זה שוק ההון ושם יש המון דברים לא מוסברים אבל תאמינו לי שמדובר באהבה שם יש את הדברים הכי לא מובנים ולא מוסברים. בחור אומר משהו,מתכוון למשהו טוב והבחורה מפרשת את זה כמשהו רע. כמה שנקרא את הספר ``גברים מנגה,נשים ממרס`` לעולם לא נצליח ליישם את מה שכתוב שם למציאות...מה שבטוח הסופר עשה מיליונים של דולרים...לפחות מישהו אחד הרוויח מזה. חשבתי כמה זה מוזר,לילה יכול להיות מקסים מחד ומאוד מדכא מאידך. שיש לך אהבה אין כמו הלילה.חוזרים מבילוי,עושים סקס,מצחצחים שיניים ומתקלחים ביחד ונרדמים עם חיבוקי גדול.הכל ביחד כזה.אתה על פסגת העולם ואתה שוכח שיש לישראל המון צרות עם הפלשתינאים. שכאין לך אהבה אתה חושב,אמנם לא על הפלשתינאים,אבל אתה חושב על מה היה לך,מה יהיה לך והכי חשוב האם מה שהיה לך יכול להיות לך שוב ואולי אפילו יותר טוב ?? פתאום הלילה נהיה מנוכר,זר,עצוב ומלנכולי.הלילה נהיה כבד יותר.לילה שקשה להעביר אותו וקשה לישון ושאתה קם בבוקר אתה מסטול כי לא ישנת טוב בלילה. מכירים ?? יודעים על מה אני מדבר ?? אתם יודעים שיש אנשים שלא יודעים על מה אני מדבר ואני מקנא בהם כל כך. ועכשיו שאלת השאלות : האם אהבת אמת יש רק פעם אחת בחיים ??? ותת שאלה:האם אחרי שמצאת אהבה כזאת ופיספסת אותה אז כבר לא תהיה לך אהבה כזאת לעולם ??? האם לכל אדם יש הזדמנות נוספת לאהבה ענקית אחרת ??? עכשיו מתנגן השיר של להקת Smiths שנקרא Last night i dreamt that somebody loved me ואז הוא מתעורר ומגלה שהכל היה חלום. להקת ה-Smiths היא להקה שגדלתי עליה ומוריסי(הסולן) היה מיני גיבור של גיל ההתבגרות שלי ,ביחד עם הסופרת אניד בלייטון(החמישייה הסודית והשביעיה הסודית- אבל אז הייתי ממש ילד). שהיא מתה לא מזמן גילו שהיא היתה לסבית ודיברו על זה המון ושכחו שהמון ילדים אהבו את הספרים שלה וזה לא מעניין אותנו שהיא הייתה לסבית.אהבנו אותה.הספרים שלה היו יותר טובים מחסמבה. תראו על מה אני חושב בלילה. לילה טוב,תשמרו על עצמכם ותהיו חזקים. רן, 90 90 90 - 052 [email protected]

למעלה