שלאם אני חדשה פה!!!

Etten

New member
תשובה מורכבת...

לדעתי קודם כל צריך להכיר את הבן אדם ואז לברר איזה סוג סרט הוא אוהב לדוגמא, אם הוא אוהב סרטי קומדיה של שחקן מסויים אפשר לדבר על זה כדרך אגב בשיחה איתו ואז לשאול אותו אם הוא ראה את הסרט החדש (לא לפני שאת מבררת אם הוא ראה אותו באמת). אני אישית שמח כשבת מזמינה אותי לצאת כי ככה רואים שהיא גם מעוניינת ופועלים בהתאם.

Lizz

New member
אומרים להם "היי".

בד"כ זה פועל לא רע. נגיד שאת מאוד רוצה מישהו ואת רוצה להיות יותר ברורה? פשוט מאוד. אומרים "היי". מושיטים את היד. האובייקט מושיט את היד בחזרה. במקום ללחוץ אותה, מנשקים בעדינות על גב היד תוך כדי קידה. תמיד עובד, גם על בנים וגם על בנות.

מה את עושה?! מה?!

תגידי לי את חיה באיזה סרט? תעשי דבר כזה למישהו ותקבלי שתי תגובות: או שהוא יקרע מצחוק או שהוא ירגיש ממש לא נעים

Lizz

New member
תתבגר

יש אנשים בעולם שמחוות רומנטיות גורמות להם אושר. ואני לא ממליצה על שיטות לפני שניסיתי אותן בעצמי והשגתי תוצאות טובות - עם אנשים טובים.

אין פה קשר לבגרות!

השיטה הזאת אולי מתאימה לסרטים בימי הביניים כמו קידות ודברים כאלה אבל עכשיו זה לא תופס ככה כמו שלא תתחילי בריקודים של וולס באמצע מועדון עם טראקים...

GirlFriend

New member
יש בן מסוים שאת מעוניינת בו

או שזו שאלה בכלליות? אותו אחד הוא ידיד שלך?

יש אבל

הוא חבר של אח שלי ואין לו מושג מי אני!! ופעם אמרתי לו היי והוא הסתכל אלי כאילו איזה יצורה אני ומה אני רוצה ממנו!!!

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif

לדעתך אחיך יסכים שתתחילו לצאת? זו שאלה רצינית, כי זה יכול לסכן את החברות שלו עם אותו אחד. אם תצאו ותפרדו, זה יהיה בושות לאותו חבר לבוא אליכם הבייתה... אם אפשר עוד שאלה, בן כמה הוא ובת כמה את?

בההה...

גברים הם לא מקשה אחת מן הסתם. וכל אחד יהנה משיטה אחרת. אני אישית מאוד לא אוהב זיוף או משחקים. השיטה הישירה אם כמה שהיא קשה הרבה פעמים הכי יעילה. משהו בסגנון של: "תקשיב, זה אולי קצת ישיר מדי, אבל אתה ממש מוצא חן בעייני והייתי שמחה לשמור איתך על קשר רוצה אולי לשבת איפשהו? \ אפשר את הטלפון שלך? \ ווטאבר?"

למעלה