שלאה חשובה

נורית007

New member
שלאה חשובה

אני לא מצליחה לאכול פירות קיץ שאלתי היא .אם גם לכם יש את אותה בעיה ואם לא ספרו לי איך אני יכולה לאכול פירות בלי להרגיש שזה נתקע לי

אופירA

New member
מנהל
פירות קיץ זה בעיה להרבה בעלי טבעת

אז תרגישי נוח עם הבעיה - אתם באותה סירה. לשתות הרבה מים לפני אכילת פרי. לאכול את הפרי בנגיסות בודדות ולעיסה מרובה, עם הפסקה ביניהן. בזמן ההפסקה להרגיש שהביס עבר. אם הוא תקוע למרות ההפסקה - לנסות לשתות מים לאט לאט, כדי לדחוף אותו. עדיף לאכול את הפרי בערב, כשהטבעת יותר פתוחה. וכמובן רק אחרי שתיית הרבה מים. בעיה זו נפתרת כאשר פותחים קצת את הטבעת. נכון לפתוח קצת את הטבעת לאחר שהושג המשקל הרצוי, כדי להרוויח איכות חיים. בהצלחה, ומקווה שהישגת פירות טעימים ושווים
.

ilcרית

New member
אופירה..

עכשיו שהטבעת שלי פתוחה אני אוכלת את כל מה שלא עובר כשהיא סגורה, עגבניות וחסה למשל לא עברו לי ... אז בימים האלו אני 'מתענגת' כל יום על קערת סלט טובה כזאת . גם כי התגעגעתי לטעם וגם כי ממש משתדלת לא העלות במשקל עד לשבוע הבא שאסגור . וזה גם הזמן לשאול אותך אופירה... את יודעת כמה סוגרים אחרי פתיחה מלאה ?? האם סוגרים בפעם הראשונה 5 כמו אחרי הניתוח או ביחידות של 1-2 שבת שלום

אופירA

New member
מנהל
סוגרים אצל ד"ר אבינוח 5CC.

לא טוב לסגור יותר בבת אחת. אנחנו עם חוסר הסבלנות שלנו לא מבינים מה עובר על הקיבה המסכנה בכל סגירה. ד"ר אבינוח סוגר את המכסימום שהקיבה יכולה לסבול בבת אחת... רופאים אחרים אין לי מושג כמה הם סוגרים. צריך לשאול אותם. עגבניות וחסה עוברות אצלי בגדול. לכן אני ממליצה לך לאכול סלט כזה כל יום אחרי שתייה מרובה ובשעות הערב. כמו כן, אם בכל זאת לא תצליחי לאכול אותו בסגירה טובה שמורידה לך במשקל, אני ממליצה לך אחרי שהשגת את המשקל הרצוי לפתוח מעט את הטבעת, כדי שתוכלי לאכול סלט בארוחות שלך. זה מתכון לשמירה טובה על המשקל. בהצלחה, תעדכני.

ilcרית

New member
את לועסת מספיק ??

בגדול לא צריכה להיות בעיה עם שום דבר במידה ולועסים טוב טוב ואוכלים לאט ובסבלנות אבל כמו שכבר הבנתי אצל כל אחד זה עובד אחרת אני למשל לא מסוגלת לאכול אבטיח גם אם אני לועסת אותו שעות ... ובפרות מסויימים יש לי בעיה עם הקליפה , תנסי לאכול מקולף . בהצלחה

דר איל

New member
אצלי לפי מצב הרוח

לרוב אבטיח ומלון עובר אבל לא תמיד ,שאר הפירות חותך קטן מנסה עובר יופי לא גם כן יופי

haya505

New member
לנורית החביבה

אני אוכלת שזפים צהובים כשהם מאוד מאוד רכים עושה חור בקליפה וצוצצת את תוכן הפרי נסיתי בנקטרינה זה לא הולך אז אני מכינה מילשייק בחלב או מיםמים קרים או סוחטת ממיקסר אבל פרי אני חייבת

למעלה