שכ"ע למנהל חשבונות

tiron1

New member
שכ"ע למנהל חשבונות

יש לי חברה קטנה (קטנטנה) (חברה בע"מ) אני מוציא בערך 5-10 חשבוניות וכמות דומה חשבוניות ספקים גבייה רק בשקים אני חושב שמנהל החשבונות שלי גובה ממני שכר חודשי מוגזם אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה מקובל בשוק, המצב שלי כרגע קשה מאוד ואני מחפש לצמצם אבל אני לא מחפש לא לשלם את מה שמגיע לו. אודה לכם אם תוכלו לכתוב לי את השכר המקובל בשוק לחודש.

webaction

New member
אני משלם 500 ש"ח כולל

אני משלם 500 ש"ח כולל ויש לי יותר פעילות מראה לי שאדון מזרחי את טל מאוד יקרים כי עשיתי בזמנו (לפני חצי שנה) סקר ומחירים נעו בסביבות החמש מאות גם מצאתי מי שהיה מוכן לתת לי בפחות אבל לא משמעותי. אם תרצה הפניה למנהל החשבונות שלי פנה אלי במסרים הוא מקסים ומקצועי

הפניה למנהל חשבונות../images/Emo101.gif

מנהל חשבונות במחירים נמוכים, הנהלת חשבונות שוטפת, דוחו"ת כספיים,החזרי מס לשכירים 054-4510289

tiron1

New member
פרסום ............

פרסום זה דבר טוב אבל לא עונה על השאלה שלי

מה אתה מחפש

מחיר הנהלת חשבונות או מחיר כולל ביקורת של רואה חשבון. המחירים שכתבו לך זה רק להנהלת חשבונות בלי ביקורת. הדרך הכי מהירה לחסוך: תקפיא את החברה ותעבוד כעצמאי, אז אתה לא צריך חתימה (יקרה) של רואה חשבון. מבחינת המס, כיום כמעט ואין סיטואציה שחברה עדיפה על פעילות כעצמאי.

rdss

New member
הקפאת חברה?????????

שכחת שהחוזים הם על שם החברה?מי מבטיח שיסכימו לעבוד עם עצמאי? העיקר לזרוק הצעות? לגבי המשפט האחרון שלך-אתה מחדש לי המון

כאשר המדובר בחברה קטנה

כמעט תמיד האנשים רואים את הזהות בין החברה והבעלים/ מנהל נדיר מאוד שמישהו יעשה בעיות עם מעבר בין חברה ליחיד כאשר התנאים והכל נשארים ללא שינוי. בקשר לכדאיות החברה, זה ראוי לפתיל נפרד

rdss

New member
המשך

רק העלות של התהליך יעלה לו 5 שנים הנהלת חשבונות

אני חולק עליך

א- מכתב לשלטונות המס ב- שלמה, את השיק הבא שלך תכתוב לפקודת יוסי ולא יוסי בע"מ בבקשה ג- דוד, תשים לב לעשות את החשבונית על שם יוסי ולא יוסי בע"מ חברה קטנה, מספר קטן של לקוחות וספקים, לא צריכה להיות בעיה מיוחדת. כן, הרואה חשבון שלו יפסיד, אבל הוא ירוויח זו דעתי

rdss

New member
נמשיך בקו שלך

מה עם הוצאות עו"ד- שכן יש להסב חוזים עם לקוחות וספקים לשם העצמאי? מה קורה עם בעל החברה -הוא כבר לא יהיה מעירבון מוגבל! מה יגידו על השינוי הספקים/לקוחות? לא תמיד רואים בעין יפה וב-99% הוא יאבד כמה מהם ואני יכול עוד להמשיך...................... ובנוגע ל"מכתב" לשלטונות-על מה אתה מדבר? הוא צריך לגשת פיזית לשלושתם ולפתוח תיקים ולסגור!!!!!!!!!!!!!

אחד אחד

אגב, שמת לב שהמחלוקת הידידותית בינינו כבר ראויה לפתיל בפני עצמו ולא חלק מהשירשור של השואל המקורי? א- עם כמה מלקוחותיך יש לך הסכם חתום דרך עו"ד? לי אין אפילו עם אחד מהם ב- אופתע אם יהיו הרבה לקוחות שהשינוי מ"משה כהן בע"מ" ל"משה כהן" ישנה להם משהו ג- אתה צודק בענין האחריות האישית, אבל האם רק כדי לשמור על אחריות האישית שווה לו לשלם כל כך הרבה ביוקר? ד- כאשר יש לנו חברה בע"מ תמיד לבעל החברה יש גם תיק אישי מה שצריך זה פשוט לבקש ממס הכנסה פנקס מקדמות על שמו ולפתוח לו (מחדש?) את העוסק מורשה. מכאן והלאה, כל חודש החברה תדווח אפס והוא ידווח את הדיווחים שלו. אני יודע שאני "יורה לעצמי ברגל" מאחר והכסף הטוב הוא בביקורת ולא בהנה"ח, אבל יש מצבים שלדעתי יותר נכון ללקוח לעבוד ככה. שבת שלום בידידות

למעלה