שכ``ט עו``ד

Namespace

New member
שכ``ט עו``ד

משלמים לפי אחוזים מהרווח של התביעה, או שאלו הוצאות משפט שמחוייב בהם הנתבע? מדובר בתביעת ביטוח לאחר תאונה. שאלה נוספת, הרופא המליץ על 5 ימי מנוחה לאחר תאונת אופנוע. התאונה לא הייתה קשה, לא נשברו עצמות, אבל פונתי לבי``ח והיו לי אחלה כאבים. יש סיכוי לפיצויים? תודה מרובה.

תשובה:

בדר"כ הלקוח משלם לפי מידת הצלחתו של עו"ד בניהול מו"מ והתיק מול חברת הביטוח ובבהמ"ש - אם התיק מגיע לשם. האחוזים שנגבים הם 8% בניהול מו"מ מול הביטוח, 11% אם התיק מגיע לבהמ"ש ומסתיים בפשרה, ו- 13% אם ניתן פסק דין ע"י בהמ"ש (שזה כבר יותר נדיר). אל תבלבל עם הוצאות משפט - בכל מקרה אם הנפגע מחליט לתבוע ולהגיע לבהמ"ש, הוא יהיה חייב גם בהוצאות משפט (שאלו בדר"כ אגרת בהמ"ש, ולעיתים גם מינוי של מומחה רפואי). לגבי פיצויים- יש סיכוי גדול שאכן תקבל פיצויים. פיצויים מקבלים לא רק בגלל נזק רפואי אלא גם בגלל אובדם שכר (בשל 5 ימי מנוחה) ואפילו כאב וסבל! לכן, אני ממליץ לך לפנות לעו"ד שמתמחה בתחום לקבלת ייעוץ. אני שולח לך במסר אישי כתבה ומספר המלצות לעיונך. רפואה שלמה.

Namespace

New member
תודה, ועוד שאלה

אם הומלץ לי על 5 ימי מנוחה, וחזרתי לעבודה כעבור 4, האם גובה הפיצויים בהם אוכל לזכות קטן?

תודה, ועוד שאלה

שלום רב, הכל יחסי, וכמובן שהפיצוי משתנה עפ"י הנתונים הכוללים של כל תיק , נתוני נפגע, נזק וכו'. בברכה,

למעלה