שכ"ט לעו"ד

y a e l 23

New member
שכ"ט לעו"ד

שלום שואלת בשביל חברה שפתאום מצאה את עצמה בסיטואציה של גירושין לא כ"כ סימפטיים (הכפשות ושקרים מצד בן הזוג). מה בערך הטווח של שכ"ט לעו"ד מייצג? מדובר בזוג ללא ילדים (נשואים כשנתיים), דירה שנקנתה לאחר הנישואין וכיום עומדת למכירה, תכולת דירה (ריהוט, מוצרי חשמל וכו') וזהו פחות או יותר. הגיוני שכ"ט גלובלי של 20000 ש"ח להסכם וייצוג בדיונים (מצדה כמובן, בלי קשר למה שהוא משלם), כאשר הסכום משולם ב- 5 תשלומים ללא תלות במתי מגיעים להסכם גירושין סופי? הגיוני שבשביל לקבל הצעות מחיר מעו"ד שונים יש לקבוע פגישה ראשונית (בעלות של כ- 500 ש"ח לכל פגישה כזאת רק בשביל לקבל הצעת מחיר)? אודה לכל אינפורמציה, אפשר גם במסר. תודה.

אייבורי

New member
דווקא עשה לה מחיר

השאלה מה יתן לה עו"ד אם הדירה נמכרת ומוסכם שיחולק הרכוש חצי בחצי מה היא תרוויח מעו"ד בית משפט לענייני משפחה לא עושה\נותן צדק הוא נותן הסדר לשני אנשים בוגרים לסיים את יחסיהם.

sharonguez

New member
שכר טירחה לעורך דין

ממש לא יקר 20000 בדר"כ לוקחים ~10000$ תלוי בעורך דין וזה כולל בערך 3 דיונים (רבני או אזרחי) אם זה היה רק הסכם זה היה הרבה פחות אומרת לך את זה מניסיון שלי -אני בתהליך של מלחמה של גירושים ארוכים שלא נגמרים שילמתי לעורכת דין כבר בערך 28000 וזה עוד לא הסוף ייעוץ של עורך דין בערך 400 ש"ח תלוי גם מאיזה איזור העורך דין

הילה301

New member
לגמרי לא יקר. אם אין הסכמה בינהם.

אבל- אין ילדים, הכל מאד ברור (כך נשמע לפחות) שווה לקחת עו"ד מגשר שיעשה להם גם את ההסכם וגם את הגישור. 2500 דולר וסלאמת.

y a e l 23

New member
תודה על התגובות

המחיר ההתחלתי על הסכם בלבד כל עוד הצדדים הסתדרו עמד על 12000. כאמור מאז התחילה מלחמה והבעל טוען שהאשה לא צריכה לקבל שום חלק מהדירה והרכוש, ולכן לאישה יש צורך בעו"ד שתיצג אותה. אז הבנתי שכנראה הסכום הזה סביר, מה לגבי מועד התשלומים? סביר כי כל התשלומים ינתנו לפני הגעה להסכם סופי ולפני מתן הגט? שוב תודה מראש לכל העונים.

y a e l 23

New member
האמת היא שאני לא ממש בקיאה בפרטים

אבל לפי מה שהבנתי הבעל טען בבית דין רבני שהאשה "בוגדנית ומרדנית" ובתרגום לעברית מודרנית יש לה חיים משל עצמה (=קריירה ולימודים).

א פרסקי

New member
אני היתי הולך על שמעון מזרחי

הוציא ללקוח רק מעט כלא
אופס זה מקרה אחר אבל ברצינות המון כסף שהולך סתם אם הדירה נקנתה ביחד אז הכל חצי חצי מעט היגיון בין שניהם ואפילו לא יצתרכו עו"ד רק לחתימה על ההסכם והניסוח שגם את זה ניתן לעשות לבד ואז הולכים לבית המשפט לאישור ותם פרק נחמד ( שאצלהם לא משהו)

aviavram

New member
עורכי דין שרוצים תשלום עבור הצעת מחיר- לפסול

יש די דגים בים

למעלה