שכ"ד ריאלי?

Entrecote

New member
שכ"ד ריאלי?

אני חושב על האופציה של לעבור לגור בחוץ משיקולי ניג'וסים+עצמאות+שקט נדרש לשינה וללימודים ולנפש (צמוד אלינו ומטר מהחלון של המיטה שלי בונים בניינים חדשים החל מ-7 בבוקר ועד 6 בערב)
אני מאוד רוצה מקום שקט (גם סביבתי) ולא טיפוס של בניין בלב העיר, ז"א עדיף איזה דירת סטודיו\יחידת דיור. לבד.
הגבולות הגיאוגרפיים שנראים לי זה מכמורת בצפון להרצליה בדרום, לא כולל נתניה. אני לומד בת"א. מעדיף מושבים\קיבוצים.
השאלה היא מה הסד"ג? אני לא צריך משהו גדול, גם 20 מטר זה בסדר.
גג 2000 זה ריאלי? גם זה מרגיש הרבה (כי אני אוציא לא מעט על אוכל ובשנה וחצי הקרובות אין עבודה אלא רק חסכונות)

SleeplessBeauty

New member
ראה כמה שרשורים תחתיך

יש את השרשור שפתח zoj בנוגע לעלויות מחייה,
שם יש פירוט של מספר אנשים על העלויות שלהם (כולל את שלי בצורה די מקיפה) וגם כמה טיפים.

אגב, לפי מה שיצא לי לראות המושבים/קיבוצים באזור צפונית להרצליה הם די פלצניים והשכ"ד שם יכול להיות גבוה בהרבה מהעיר.

SleeplessBeauty

New member
פשוט תעשה סקירה על יד2

מה ההיצע באזור שאתה מחפש, מה המחירים, מה גודל הדירות, וכו'.

השאלה איזו עיר

כי בערי המרכזי אני בספק שתמצא יחידת דיור ב-2,000 ש"ח, גם לא של 20 מ"ר מהסיבה הפשוטה שבאזורים שמחלקים ליחידות קטנות כאלו (אני עדיין מקווה שזה לא התפשט מחוץ לת"א) יש ביקוש עצום וגם יחידות כאלו זוכות לביקוש.

גם 1600

תחפש קראוונים בכפר חיים\כפר ידידיה\חניאל\בית יצחק
יש לך מחירים סבירים במושבי עמק חפר (לא מכמורת\ויתקין והמסביב) שקרובים לרופין
ואגב, איך אתה מתכוון להתקיים?? לבזבז את כל החיסכון שלך על מגורים?? נשמע הזוי ביותר. תחפש עבודה במקביל

Entrecote

New member
דווקא

קרוב לרופין פחות טוב, אני בכל מקרה צריך להגיע לכביש החוף כדי להגיע לת"א לכן מן הסתם עדיף יותר קרוב אליו, לא יודע איך זה יהיה בבקרים...
דבר ראשון לא כל החסכון, דבר שני בשביל זה בין היתר חסכתי, עבדתי לפני הלימודים כמה שנים כדי שמה שאצטרך זה יממן לי את זה

למעלה