שכר

ronenaviv

New member
שכר

שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתכם, כמה כדאי לי לשלם לנער בן 16 עבור עיצוב של כרטיס ביקור, בהנחה שהוא יעצב בסביבות 50 כאלו בחודש..מינוס פלוס. תודה!

איה@

New member
בדיוק כמו שהיית משלם - לעובד בוגר!

אם מצאת לנכון להעסיק אותו - והעבודה העיצובית שלו מספקת אותך אין סיבה לשלם סכום אחר רק בגלל הגיל. האם מהלקוח תדרוש תשלום נמוך יותר - רק בגלל ש"בן 16" עיצב את הכרטיסים??

ronenaviv

New member
למה עצבים אבל:)

כמה משלמים לבוגר היום בעבור כרטיס ביקור פשוט?

Ncoder

New member
כמה שהוא רוצה מה זאת אומרת?...

הוא קובע את המחיר לא אתה, אני יודע שאני הייתי לוקח בין 100 שקל ל-1000 דולר.. תלוי למי אני עושה.

אילוניק

New member
שכרו של נער בגיל 16 קבוע בחוק

ולא יפחת מ 14.16 שח לשעה + נסיעות כל מה שמעבר לכך הוא בחזקת סבבה לנער

ronenaviv

New member
זה לא כמה שהוא רוצה

אני קבוע את המשכורת - כמובן לפחות מה שהחוק מחייב. 100 שקל לכרטיס זה מוגזם בהנחה שאני מספק לו את כל התמונות שהוא צריך והציוד, הבית דפוס מרוויח על כל כרטיס 150 ש"ח כולל הדפסה. ככה שלתת 100 זה מוגזם:)

rbds

New member
ביצוע-עיצוב

אם אתה משווה את העלויות לעלויות של בית דפוס שעושה גרפיקה + הדפסה, אז כניראה שהבחור לא מעצב לך את כרטיסי הביקור, אלא מבצע אותם. ביצוע של כרטיס פשוט, אם אתה נותן לו את הטקסטים והתמונות, ולא עושה יותר מהגהה אחת לשיפורים, צריך לקחת 40 דקות עד שעה. אולי כדאי שתעשו כמה כרטיסים לדוגמה, שיגיד כמה זמן לקח לו, ותעשה איזשהו ממוצע כללי לתשלום פר-כרטיס.

ronenaviv

New member
תודה על התגובות

לוקח לו בסביבות חצי שעה לכרטיס. מה אתם אומרים?:)

noa_f

New member
ש-100 שקל לכרטיס זה לא מוגזם

גם אם אתה מספק את הציוד. מה אתה רוצה שנגיד לך? למה אתה מעסיק ילד לעבודה הזו? כדי לחסוך עלויות או בגלל שהוא מוכשר ובעל יכולות? אם זה כדי לחסוך - הרי אתה מצפה שנאמר לך לתת לו משכורת אפסית. לא תשמע את זה פה (לפחות לא מבעלי המקצוע האחראיים) - לך לפורום "נוגשי עבדים" אם זה בזכות יכולת יוצאת דופן שלו, שלם לו בהתאמה. מה הקשר לגיל שלו? מה הבעיה שלך?

ronenaviv

New member
לא שייך לגיל

שייך לעבודה. זה כמו בונה אתרים, לקוחים לאתר בסביבות 5000 שקלים, אם אתה עובד במשרה מלאה מן הסתם אתה לא תקבל אותו מחיר לאתר.

oren*

New member
אם הוא עובד במשרה מלאה הוא יקבל

משכורת ללא קשר לכמות והיקף האתרים שהחברה מבצעת, האם תשלם לאותו נער משכורת עבור משרה מלאה, גם אם בחודש מסויים יהיו רק 30 כרטיסים?

למעלה