היי, מה נשמע? אשמח לדעת מהו השכר הממוצע למזכירה במשרה מלאה ללא תואר, וכן מהו השכר הממוצע למזכירה במשרה חלקית ללא תואר. אגב, כמה שעות זה משרה חלקית? תודה רבה ויום נפלא,
לי אין תואר. אני עובדת כ- 30 שנה במשרה מלאה, בנושא מזכירות, מנהלת לשכה, שהן 8 שעות ביום ובנוסף , בין 6 ,7 שעות נוספות בחודש. שכרי ברוטו כ- 7,000 ש"ח. איך נראה לך?
משרה מלאה היא 8-9 שעות. כשאני נתקלתי בהצעות שכר שנעות מ- 4000 נטו (שזה זעום וצורם) עד 5,500 ומעלה. לא כל משרת מזכירה מחייבת תואר, יש מספיק משרות שממש לא מחייבות תואר. משרה חלקית היא לא משרה של 100% כך שכל משרה שהיא מתחת לאחוז הזה נקראת חלקית. ממש תלוי, חלקית שאני נתקלתי בה היתה 80% משרה (מ-8-16) ושילמו 4,500 נטו, שלדעתי זה ממש יפה (בהתחשב במלאה שמשלמים 4000). פשוט צריך לדעת לנוע עם קשת השכר הזו. וכמובן שהניסיון משחק כאן תפקיד חשוב. - יש מעסיקים שילכו על כוח אדם שאינו מנוסה "כוח אדם זול" מה שנקרא, כך לא תהיה להם ברירה לשאת בלימוד התפקיד והשכר יהיה נמוך, וההפך. - ככל שאת יותר מנוסה, את יכולה לשחק יותר גבוה עם השכר. מן הסתם אפשר גם לשחק עם השכר לפי מיקום המשרד, ישנם בניינים "ידועים" שבהם ישנם משרדים שמסוגלים לשלם שכר גבוה וכד'. אם ישנן טעויות או שהחסרתי מידע, אשמח ללמוד ולהעשיר את המידע גם כן..
yoyo10 - תודה רבה, השאלה הייתה כללית, כדי לקבל מושג. אין לי משרה ספציפית, רציתי רק לדעת באופן כללי את טווח המחירים. רותם 4 - תודה! זה נראה לי מצויין. מחפשים אצלכם? דניאלה789 - חן חן אני שירה - תודה רבה על הפירוט! טוב, מסתבר שהשכר שלי היה קרוב לזעום... :/ קצת מבאס. אבל היי, לפחות עכשיו יש לי מושג כללי וזה כבר יתרון. אשמח לדעת על הבניינים הידועים. זה די יסייע לי... שוב תודה, קורל
בנות, קראתי את תגובתכם בפורום ותיקחו בחשבון שתמיד יש יותר גרוע. אני סוגרת בחודש הבא 15 שנות עבודה כמזכירה בפנימיה לילדים בסיכון במשרה מלאה ותקראו טוב אתן לא טועות המשכורת החודשית שלי היתה 3,500=ש"ח. יפה אה או לא
למה דו וקא לעבוד שם? כשההחלטה לעבוד שם היו עוד כמה שיקולים (לאו דווקא בנושא שכר), תתפלאו לדעת שיש עוד אנשים שרואים בעבודתם גם כשליחות מסוימת אבל עד מתי", קצת לא צודק לנצל אנשים טובים, שעושים את עבודתם נאמנה מתוך דאגה ואכפתיות. אבל שלא יהיה לכם טעות "המובילים" (לכאורה) סביר להניח משתכרים בשכר שלא מביש אף שכיר בשום מגזר אחר.
מזכירה במשרה מלאה עם ניסיון של כמה שנים והמלצות טובות יכולה לבקש (ולקבל) 7500 - 9500 ש"ח ברוטו למשרה מלאה. במיוחד באיזור המרכז ובחברות היי טק. למזכירה בלי ניסיון, 5000 - 6000 ש"ח נשמע לי סביר בהחלט. בהצלחה