שכר של סרן כמה מקבל סרן בקבע בדרג מנהלי??????
D deathcaster New member 30/12/05 #2 תגובה שאלה מאוד כללית. מה המקצוע ? מה ההכשרה ? מה ההשכלה ? אי אפשר לענות על רגל אחת... אבל הכי טוב להתקשר למת"ש והם יעשו הערכת שכר.
תגובה שאלה מאוד כללית. מה המקצוע ? מה ההכשרה ? מה ההשכלה ? אי אפשר לענות על רגל אחת... אבל הכי טוב להתקשר למת"ש והם יעשו הערכת שכר.
D deathcaster New member 31/12/05 #4 תגובה שוב אני אומר, פנה למת"ש לקבל הערכה מדוייקת... הערכה שלי ....אם אין לך ותק ביחידה קרבית...בסביבות 13 אלף ברוטו..
תגובה שוב אני אומר, פנה למת"ש לקבל הערכה מדוייקת... הערכה שלי ....אם אין לך ותק ביחידה קרבית...בסביבות 13 אלף ברוטו..
ה העתודאי המתוסכל New member 2/1/06 #6 חוץ מזה - כלכלן הוא לא בדרוג המנהלי, אלא אם כן הוא נגד.... סרן, בדרוג צבאי ייחודי, עם גמול השתלמות ב' יכול להגיע ל- 7500-7700 בקבע ראשוני, ולאחר שנה (לכ- 8500)
חוץ מזה - כלכלן הוא לא בדרוג המנהלי, אלא אם כן הוא נגד.... סרן, בדרוג צבאי ייחודי, עם גמול השתלמות ב' יכול להגיע ל- 7500-7700 בקבע ראשוני, ולאחר שנה (לכ- 8500)
D deathcaster New member 2/1/06 #7 ממממממממממ אתה צודק , שכתבתי 13 התכוונתי לרס"ן........אבל אתה בטוח שהסכומים שאתה ציינת מדברים על אקדמאי עם תואר שני ? כי אם כן, אין לו מה לחפש אפילו דקה בצבא.
ממממממממממ אתה צודק , שכתבתי 13 התכוונתי לרס"ן........אבל אתה בטוח שהסכומים שאתה ציינת מדברים על אקדמאי עם תואר שני ? כי אם כן, אין לו מה לחפש אפילו דקה בצבא.
G ganooov New member 3/1/06 #8 הממ הממ הוא אמור לקבל תוספת שכר על התואר רק אם הוא קשור ישירות לתפקיד שלו, לא? זה קצת מסך את העסק.
D deathcaster New member 4/1/06 #9 מממממממממ לכן אני אומר, עדיף שימצא מקום עבודה ראוי שישלם לו כבעל תואר שני ולא ישחק איתו משחקים.