שכר סוכן

ריס26

New member
שכר סוכן

איזה שכר מקובל לשלם לסוכן פירסום (ע`ג דפוס). אחוזים ואם מגיע למיכסה מסוימת יקבל 1000שח האם זה מכובד? כך שעם האחוזים יגיע ל5000שח. דבר נוסף אני מבקש סוכן עם רכב ואני משלם הוצאות רכב האם אילו תנאים נורמאליים?אשמח לתגובות והצעות .

ריס26

New member
טוב נו אני לא בעינינים

אז תנו אתם הצעה הוגנת. אגב זה שאמר`אדון סוכן אני מדבר ללב שלך` אני מחזיק מחוש ההומור שלו.

גת וייס

New member
זה מתאים אולי למתחילים/סטודנטים

אבל חבר'ה עם ניסיון ידרשו קודם כל משכורת בסיס מכובדת. האחוזים אמורים להיות הבונוס, ולא להפך.

ריס26

New member
לדעתי הפוך

הבסיס צריך להיות הבונוס והאחוזים מהשקל הראשון כך זה הדדי הבעלים ידע שהסוכן לא משחק ורוצה בסיס גבוה גם אם לא עבד והביא פירות וגם מצד שני הסוכן מקבל אחוזים מהשקל הראשון שהוא קוטף ויקבל גם סכום נוסף אם הגיע למיכסה איקס.ולגבי רכב הבעלים משלם הוצאות. למה זה לא מכובד? אני מעסיק אנשי מכירות או פקידים?

sokal

New member
אתה מעסיק ... בוסים

תדע לך איש מכירות , אם אתה צריך אותו הוא יחשוב שהוא בעל העסק ואתה הפקיד שלו הוא לא יסתפק באחוזים שלך , גם לא באוטו ואפילו לא במשכורת ... איש המכירות ירצה להיות השותף שלך , ללא הוצאות מצידו אם איש המכירות ירגיש שאתה צריך אותו באופן דחוף או קריטי , דע לך שאתה תהיה הפקיד והוא יהיה בעל הבית אולי מישהו יחשוב שאני מגזים ... מניסיון אישי , זה הוא המצב

למעלה