שכר מנהל מותג מתחיל

zoro83

New member
שכר מנהל מותג מתחיל

שלום לכולם, אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי איזה שכר לדרוש למשרת מנהל מותג מתחיל.
אני בעל ניסיון של כשנה וחצי ביח"צ ומרקום, אך מעולם לא עבדתי כמנהל מותג.
תודה מראש לעונים.

הי זורו, תלוי היכן המשרה, חברה? משרד פרסום?..

ממליץ לך להתייעץ גם עם חברות השמה בתחום השיווק והפרסום, חברים/ות שעוסקים בתחום כמובן יעזרו לך, וחיפוש באינטרנט.
היכן עבדת ביחס"צ ומרקום? משרד כשכיר? עצמאי?
בגדול ובהערכה כללית עם וותק כמו שלך, הייתי מעריך כיום משכורת כמתחיל, בסביבות 8000 ש"ח תיחשב סבירה (תלוי כמובן איזה תנאים נילווים תקבל, רכב , תקשורת וכו').
אני מצרף לך לינקים לאתרים שמספקים מידע אודות משכורות במקצועות שונים ובמקרה שלך מנהל מותג, העתק את הכתובת ותגיע לאתרים.

http://www.maskorot.co.il/tags/?tag=מנהלת מותג

http://www.manpower-bereshit.co.il/?CategoryID=247

שיהיה בהצלחה

zoro83

New member
תודה רבה

האמת שהסתכלתי בטבלאות שכר וגם באתר משכורות אבל אני לא יודע עד כמה המספרים שם אמינים. לדוגמא, בטבלאות שכר נראה שהמשכורת הריאלית היא 10-11K אבל לא הייתי בטוח שזה לא מנופח קצת.
המשרה היא בחברה והניסיון שלי הוא כשכיר, אם זה עוזר.
אם יש מישהו שהתחיל לא מזמן כמנהל מותג או יודע על משכורת של חברים שהתחילו אני ארגיש קצת יותר טוב לדרוש סכומי טבלאות שכר.

אגב, יכול להיות שיבקשו ממני להתחיל במשכורת ממש נמוכה - משהו באזור ה-6000 ש"ח - ואחרי כמה חודשים יעלו לכיוון ה-10K? או שמדובר בהעלאה גבוהה מדי ואם אתפשר על 6 הסבירות שאגיע ל-10K בטווח של חצי שנה-שנה היא לא ריאלית בעליל?

תודה שוב על העזרה.

לגבי המשכורת ההתחלתית והעלאה, לא סביר..

שאחרי כמה חודשים יקפיצו לך את השכר במעל 50% , כמו בדוגמא שנתת.
מה שיותר הגיוני זה שלאחר מיספר חודשים תיתכן העלאה בשיעור מתון של 20% , במידה והציפיות ממך יתממשו.
אתה צריך לזכור שכפי שציינת, אין לך ניסיון במשרה ניהול מותג, לכן אתה בזמן הזה גם רוכש ניסיון ראשוני בחברה, ולכן כושר "המיקוח" ההתחלתי שלך נמוך יותר.
מה שמקובל לעשות בחברות רבות זה לסכם על תקופת ניסיון הדדית, כאשר לאחר אותו פרק זמן נניח חצי שנה ומעלה, אתה ניפגש עם המעסיק שלך,
ובפגישה זו דנים גם בתנאי השכר שלך להמשך, מסלול התפתחות בחברה, תנאים נילווים וכדומה.
זה יהיה הרבה יותר נכון לטובת כל הצדדים, לעשות חושבים לאחר פרק זמן, ואז אם אתה עומד בציפיות, תוכל כמובן בזמן זה להכיר הרבה יותר את החברה, אופי המטלות שלך, ההשקעה הנידרשת, תוכל לבדוק בצורה יותר רצינית מה היחס בין השכר שלך לבעלי תפקידים דומים לשלך, בחברה ומחוצה לה, ועם המידע תוכל לקבל החלטות נכונות ומדוייקות.

למעלה