שכר למטפלת

talilate

New member
שכר למטפלת

מישהי יודעת כמה משלמים למטפלת שמגיעה הביתה (אחד על אחד כמובן...)? אני מקווה שזה איכשהו בתקציב...

ורדה 1

New member
נדמה לי שקצת יותר אני חושבת שבגדול אפשר לומר שזה מספר השעות X שכר מינימום לשעה (בסביבות 18 ש"ח).

Angel972

New member
כשאנחנו בדקנו לפני כשנה וחצי

ביקשו מאיתנו בין 4000~4500 ש"ח לא כולל נסיעות כמובן. אגב - המחיר היה דומה גם במקרה שהמטפלת נשארת בבית שלה ואנחנו לוקחים אליה את הילד.

talilate

New member
כמה הייתן משלמות

למטפלת שבאה אליכן הביתה, לתשע שעות ביום, 4 ימים בשבוע ? אני בדילמה...היא גם חברה טבה ואני לא רוצה אי נעימות...

אמאואבא

New member
כשאנחנו בדקנו לפני חצי שנה

המחירים היו מאד דומים ונעו בין 3600 - 4000 לא כולל נסיעות, ביטוחים וכו (ואז כבר מגיעים, כפי שציין אנג'ל ל -4000 - 4500). לעומת זאת מטפלות שהציעו לטפל בילד בביתן דיברו על סכומים של 2500 - 3000ש"ח.

reuthal

New member
מנסיון- לא להתחיל עם זה

אני שמתי את הילד אצל חברה טובה בבית (היא נשארה עם הילדים שלה ואיתו) והדברים רק הלכו והסתבכו מכאן, היא הוסיפה ילדים בלי לשאול אותי (הסיכום היה שזה רק 2 ילדים שלה והוא), העלתה פתאום את המחיר ועשתה דברים שממש לא בא לי לדבר עליהם מרוב שזה מכעיס... להזהר מאד עם משפחה וחברים בענייני כסף ו'טובות'

bananacream

New member
גם לי יש נסיון מר עם חברה מטפלת

ולצערי אנחנו כבר לא חברות כנראה המשפט שעם משפחה וחברים לא עושים עסקים הוכיח את עצמו אצלינו

הכרתי פעם משפחה..

שבמקום מטפלת, מאחר והבית היה גדול מספיק, פשוט העסיקו אופר. העלות היא דומה.

למעלה