שכר דירה

שכר דירה

איש עסקים פגש אישה יפיפייה ויחד הם סיכמו לבלות את אחר הצהריים, ובת מורה הוא ישלם לה- 500$ . וכך הם עשו. כשעמד לעזוב, הוא הבחין שאין לו כסף מזומן עליו וסיכם איתה שיבקש ממזכירתו לשלוח לה את הצ'ק, בתירוץ של "שכר דירה". בדרכו למשרד, התחרט על מה שהבטיח, בחשבו שכל האירוע לא היה שווה את המחיר. הוא ביקש ממזכירתו לשלוח צ'ק על סך - 250$,בצירוף המכתב הבא: "גברתי היקרה! מצורף בזה תשלום על שכר הדירה שלך. איני שולח את הסכום שסיכמנו עליו מראש, מאחר ולפני ששכרתי את הדירה ניתן לי הרושם כי: 1. הדירה מעולם לא הייתה מאוכלסת לפני כן. 2.הדירה מחוממת כהלכה. 3.הדירה קטנה בצורה שתתן לי תחושת נוחות וביתיות. לעומת זאת, מצאתי כי הדירה אוכלסה בעבר, לא היה בה חימום והיא הייתה גדולה מידיי." הבחורה מיד החזירה לו את הצ'ק עם המכתב הבא: "אדוני הנכבד! ראשית, איני יכולה להבין כיצד ציפית שדירה כל כך יפה תישאר ללא שימוש. ביחס לחום, יש בדירה חום רב, אך ייתכן ואתה לא ידעת כיצד להפעיל אותו. באשר לגודל הדירה, הדירה בגודל רגיל, אך אם אין ברשותך רהיטים מספיק גדולים כדי למלא אותה, אינך יכול לבוא לבעלת הבית בתלונות. אתה מתבקש לשלוח את שכר הדירה במלואו, אחרת אצטרך ליצור קשר עם בעלת הבית הנוכחית שלך!"

טל205

New member
אהבתי

ואז הוא שלח מכתב בחזרה שבגדול אין לו בעיה כיון שבעלת הבית הנוכחית שלו גם שילמה כך כשחיפשה בשבילה בית חם ללילה... ואנצל שרשור זה לשאול מה דעתכם על זוגות שבניהם ``יחסים`` פתוחים?? יש כזה דבר בכלל???

טל205

New member
תיכף בר

תצעק עליך שאתה מכליל! אני בכל אופן מוציא ת`צמי מאותם גברים שאתה מדבר עליהם.

Barvazoom

New member
דווקא לא ההכללה היא שהפריעה לי...

אלא התשובה שהוא כתב בלי שניה באמת לחשוב אם ככה הוא חושב... אבל נו מילא. אני לא שופטת, פשוט חשבתי שלגבע יש יותר מה לומר מקלישאה. מה העניינות טל?

טל205

New member
עייפים

אני נכנס למיטה לחטוף איזו שעת שינה כדי שאוכל להתרכז בלימודי הערב.. מה איתך? מה דעתך בזוגיות פתוחה?יש כזו חיה?

Barvazoom

New member
יש לי דיעה.... הנה היא - - >

לא מנסיוני אבל מנסיון של חברה קרובה אני יכולה לומר שמערכות יחסים פתוחות דווקא מושתתות על יחסים ארוכי טווח, מונוגמים, עם הבנה ופתיחות או בוא נגיד שזה המצב העדיף כי אז אין שקרים ואז המערכת יחסים היא באמת פתוחה ואמיתית בלי לפגוע בבן הזוג. אני אישית אתה שואל? לא הייתי שורדת דבר כזה. אני לא חולקת... קשה לי עם זה. :) תהנה בשנ"צ, ד"ש לי-ם וספר אחרי זה באיזה שיעור היית.

ygeva

New member
יש

אבל הייתי ברוח שיעור פיזיולוגיה באותו רגע. :)

טל205

New member
נו,ומה היא?

אני רואה שאפחד לא רואה בזה משהו חיובי לעצמו..

מותר לי

New member
דעתי...

אם שני בני הזוג אוהבים אחד את השני, מחפשים גיוון, ושניהם בהסכמה מלאה הולכים על זוגיות פתוחה, זה יצליח. אם אחד מהסס/מתנגד, או שהם מחפשים "לפתור בעיות" עם הזוגיות הפתוחה- זה נועד לכישלון. מה איתי? אני נגד זוגיות פתוחה, זה יפגע בי ריגשית (ואני מכירה את עצמי...), זה לא יעשה לי טוב אח"כ... (לא להתחכם בבקשה), ואם בן הזוג שלי מתעקש- שיסע ולא יחזור...

למעלה