שכר אמנים בסין

חיימה1

New member
שכר אמנים בסין

האם יש למישהו מכם מושג מהו שכר מקובל לציירים בסין? אני עובדת על מוצירם כלשהם שצריך לקשט אותם בציורים ואני בקשר עם מספר ציירים שאמורים לעשות את העבודה. אני נמצאת בדרום באזור גואנזו. האם יש לכם מושג על מה רמת השכר המקובלת בתחום?

huddyhuddy

New member
Artist fees

could be from several hunred yuan up to the thousands , if you take into consideration the frenzee now in the west with investing in modern Chinese art some of their paintings, of the best Chinese artists can reach to the hundred of thousands of dollars, but I do not think you will find any of them in Guangzhou... Udi. China.

חיימה1

New member
תודה אודי אני מעוניינת

אינני מעוניינת בציירי על. אני מעוניינת בכאלה שיודעים להעתיק במדוייק . כשרון ההעתקה של הציירים הסינים הרי מפורסם ואני כבר מצאתי כמה כן בגואנגזו. לא אכפת לי לנסות גם במקומות אחרים. בכל זאת אני שואלת על משכורת חודשית של עובד מקצועי בתחום. לא על אמנים בציור שהינם ציירים מפורסמים.

happydog23

New member
אני לא ממש מבין בתחום, אבל מעל 100-200

יואן נשמע לי מוגזם (שוב - תלוי בגודל וסוג העבודה). אולי חברינו בשנג'ן יודעים יותר טוב.

חיימה1

New member
חברים בשנזן

יש מצב? האם אתם יודעים יותר על שכר ציירים טובים מאוד בהעתקה?

חיימה1

New member
שמוש בילדים לצרכי קבוץ נדבות

אני לא נרגעת עד היום מהתופעה של הילדים - תינוקות שמשכיבים על מדרכות בלילה ומריצים אותם אל כל זר לבקש נדבות. הם נראים מן הכפרים עם נשים כפריות . לאן הם לוקחים אותם במשך היום? מה הם עושים אתם באמצע הלילה? לאן הם הולכים להשכיב אותם לישון? הרי הבית שלהם רחוק מרחק של ימי נסיעה. שמעתי שמדובר בילדים חטופים מהפרים או מבתי יתומים. יש למישהו מושג אם ארגונים הומניטריים שונים פועלים שם להפסקת ניצול הילדים הזה?

למעלה