שכרון חושים

דיאבלו

New member
שכרון חושים

יושב מול השולחן ממולי הטלפון רועם בדממתו נועץ מבטי בדומם שמולי מנסה להפנטו ולגרום לו לצלצל. מתי זה יקרה, חושב לעצמי. מתופף בעצבנות בקצות האצבעות, מדליק עוד סיגריה ריחנית מביט על העשן הנמוג בחלל החדר זורק שוב מבט לעבר הטלפון וזה לא נשאר אדיש. הצלצול גורם לי לקפוץ מהכיסא, מחסיר פעימה בלב ובקול צרוד עונה לשיחה. משתעל קימעה ושוב אומר הלו. מהעבר השני עונה קול ציפצוף בבת אחת משתתחררת כל המועקה מהלב, העליצות חוגגת הן הקולי והן בליבי, קובע איצה לעוד שעתיים, וזהו... מנסה למצוא מתכון, איך להרוג שעתים תמימות בבת אחת די

אטיוד5

Active member
מתכון לשעתיים

1. ´סתכל בשעון. נניח השעה עכשיו X. 2. בצע את תרגיל החשבון Y=X+2 3. כוון את השעון המעורר לשעה Y 4. לך לישון

חהחהחה אתם מדהימים אותי חברה

לייצים איזה מתוקים הייתי באה אליו לעזור לו להרוג את השעתיים לי תמיד חסרות שעתיים לא רק שעתיים חסרות לי המון המון שעות ביממה חבל שאי אפשר לקזז

סליחה די כתבת איצה ורק עכשיו

קלטתי שקבעת איתה ..... הוי איזה שעתיים מתוקות אלה... השעתיים הכי יפות בעולם שלפני הפגישה הלב הולם והפנטזיות רצות.... תשכב על השטיח ותעשה מדיטציה ותדמיין את כל הפגישה מתחילתה ועד סופה

מתכון לשעתיים נעימות עד ש....

תמלא לך אמבטיה במים חמים שים שמן אמבט/קצף מזוג לך כוס יין שים מוסיקה שקטה והתרווח לך.... אחר כך כשהמים מתקררים להתקלח,להתגלח אפשט שייב בניחוח נעים בגדים מחמיאים ולך בכיף... רענן, ריחני ומוכן

בונהם

New member
תגובה לשכחתי-ענת

אני לא שכחתי זה בא אוטומטי וכמובן גם בקבוק יין טוב. מוזיקה את תביאי...משהו את חייבת לעשות לא!!!!!

דיאבלו

New member
באמת שחשבתי על זה אבל.....

אין לי אמבטיה בעבודה יש רק גיגית קטנה כזו ואני חושב שלא יראו בעין יפה אם אני יסתובב בתחתונים בין כולם פה. מה שכן, יין יש לי ואני מתכוון למזוג לי איזו כוסית עכשיו (יין לבן חדש שנקרא שלכת, מאוד מומלץ) מוסיקה תמיד יש לי ככה שאין בעיה. הבעיה היחידה שאני חושב עליה עכשיו היא שכל זה קרה בכלל אתמול, ככה שלא מים חמים ולא גילוח ולא מוסיקה יוכלו להחזיר את הגלגל אחורה. פחחחחחחחחחחחחחחחחח אם זה היה אפשרי הייתי מוכן לשים כל סכום כדי לחזור לאתמול בלילה. אני מתפנה עוד חצי שעה ואוכל לרשום לכם איך היה אתמול, בכל מקרה אני רק אומר שהיה מדהים.

בונהם

New member
תגובה- לענתלשעתיים נעימות

היי נשמה גדולה קודם מקווה שקיבלת את כול מה ששלחתי לך.... נ.ב-הפרח יגיע בדואר...
..(חמנייה ענקית צהובה וגדולה).. ולמה שרשמת רק חסר דבר ענק וגדול שלא יכול להיתקיים בלעדיו,הכול טוב רק את חסרה,ואז זה מושלם...

אתה תמיד יכול להתקשר אליי.....|פרח../images/Emo6.gif

אתה הרי יודע שיש לי תמיד סיפורים גם להרבה יותר משעתיים.......פחחחחחח

מייקי69

New member
יאאאאאאאאאאא

איך אני שמחה לעבור ולקרוא על אתמול בלילה ועל השעתיים עכשיו ! במיוחד כיוון שאף אחד מהזמנים הללו - לא קשור לחיים המיניים של הכלבה שלך !!!!! וואף! וואף! גרררררררררררר.............. מייקי מבסוטה לאללה

דיאבלו

New member
אגב הכלבה שלי

יש לה תור אצל הרופא נשים שלה ביום רביעי לבדיקת חריון (הריון במבטא רוסי) נקווה כולנו שאין צאצאים מהחרמן המכוער ההוא

לא בדיוק אבל בערך...זמן

מחוגי הזמן מתעתעים בי מסרבים בעקשות לחוג ממקומם דקה לדקה נדבקת עוברות כמו טיפות בודדות הנגרות על מוחי הקודח סופרת כל רגע שעבר מאז מנסה להתל בעצמי כי אין חשיבות לכל רגע שעבר דקה בהווה ואולי נצח בעתיד נאבקת קשות בקורי הקשר מנסה לחלץ את ראשי מהסבך לא מצליחה לחבר בהגיון בין השניים בין אהבה ומציאות כניעה ושליטה מזקיפה את ראשי, מנסה לבדוק בנואשות אם רואים את פרורי הכניעה על שולי שמלתי אם רואים את פרורי נשמתי הדבוקים למצחי. כמו לא היית מעולם..

mamaliga

New member
דידוש..איזה כיף לך....

מאחלת גם לי קצת את ההרגשה הזו.... אופפפפפפ.. שכחתי קצת מה זה להתרגש ממישהו חוץ ממך..סליחה!
ממליגה.

למעלה