שכפ"ץ

חומל

New member
שכפ"ץ

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מעיל ממוגן שישמור על איברי גופי היקרים במקרה של תאונה. עוד דרישות מהמעיל - שהבטנה תתפרק בקיץ ותחמם בחורף. ראיתי מעיל כזה של דיינז ב-1800 שח - יקרררררר. אם מישהו יכול להמליץ לי על מעיל טוב / חנות זולה / מבצעים וכד' תבוא ברכה על ראשו. סעו במהירות! חומל

נסיון אחרון...

נדמה לי שבאבזריון יש מבצע שקונים מעיל חורף ומקבלים מעיל קיץ בחינם. מעבר לזה לפני כשנה רכשתי מעיל מסוג ספידי קלימה(CLIMA). הוא בעל ביטנה (פריקה) ומצד שני חלקים מהמעיל גם פריקים ובנוסף יש ריצ'רצ'ים באמה ובגב שאמורים להזרים אוויר בקיץ. הוא מגיע עם מיגוני מרפקים וכתפיים וניתן להוסיף מגן לגב. בחורף הוא מחמם מספיק לדעתי אבל הוא לא אטום למים (מחייב חליפת סערה מעליו). בקיץ (אין לי נסיון עם מעילי קיץ פרופר) בנסיעות בין עירוניות הוא מעולה,יופי של זרימת אוויר, בנסיעות עירוניות היה לי חם (אבל אני סובל מאד מהחום בארצנו) . הוא עלה לפני שנה כ1400 ש"ח (לא כולל מיגון גב שעלה 150 ש"ח) באבזריון, באתר של ספידי הוא עדיין קיים ומאד יכול להיות שגם באביזריון,צריך לבדוק. המעיל הוא סוג של פשרה בין קיץ לחורף.הוא מומלץ למי שמחפש מעיל שיענה על רוב צורכי מזג האוויר.

enigo

New member
בדוק גם את אבנוע.

יש להם מעילים של lookwell, אחד היה במבצע לפני כמה זמן בערך אלפיה למעיל שאמור להיות עמיד למים ועם בטנה מתפרקת. בדוק בפולגז במדור צרכנות של לפני חודש בערך.

למעלה