שכפול מפתחות

yana841

New member
שכפול מפתחות

שלום ובוקר טוב אני עברתי לגור בפתח תקווה לפני מספר ימים ואני בכלל לא מכירה את העיר רציתי לצאת היום לטייל קצת במרכז העיר כדי להכיר את האיזור..אני מתכוונת לטייל באזור חיים עוזר.. ואני צריכה לשכפל מפתחות לדירה..יש חנות של שכפול מפתחות מומלצת באיזור הזה? תודה ויום טוב
יאנה

yana841

New member
תודה רבה..הרצל לפני מה שאני רואה במפה

רחוב ארוך..אפשר קצת יותר הכוונה..? תודה

Cell313

New member
סיור במרכז העיר ושכפול מפתחות

קודם כל ברוכה הבאה לעיר, נשמח לשמוע לאן עברת ומהי דעתך הראשונית. ההמלצה שלי למרכז העיר, היא להגיע אליו בימי חמישי אחה"צ(מהשעה 16:00 בערך) או בימי שישי בבקרים(בסביבות 11:00) ככה ניתן להנות מהאווירה המיוחדת של הימים האלה, שכמעט מיוחדת כמו האווירה בחגים ובערבי החג בפרט. אני ממליץ לסייר כמובן ברחוב חיים עוזר וכיכר המייסדים, לעבור ברחוב ההגנה, לסרוק את רחובות מוהליבר ואיכילוב (בחלקם הצפוני), אחר כך ללכת לכיוון השוק דרך המעבר הצר של חובבי ציון(מבית הכנסת הגדול), לעשות סיבוב בשוק, לעלות דרך מונטיפיורי,חובבי ציון ורוטשילד העירה ומשם ברחוב ההסתדרות חזרה לחיים עוזר. בעתיד, שהעייריה תסיים עם השיפוצים והשיקומים.. יהיה ניתן לבקר גם ברחוב פינסקר שאמור להיות רחוב משוחזר של המושבה, בר כוכבא שאמור להפוך למרכז עסקים ופנאי ולתחנה המרכזית החדשה שתבוא עלינו לטובה.. בנתיים אפשר להסתפק בסיבוב קצר יותר ולא להתקרב למקומות הללו. לגבי שכפול מפתחות אכן יש ברחוב הרצל חנות טמבור שעושה זאת,יש גם ברחוב איכילוב(בבניין של קופ"ח מאוחדת, בוטקה קטן) ולדעתי גם ברחוב קציר יש מישהו שעושה את זה.

yana841

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

הייתי ברחוב הרצל אבל היה סגור
בסופו של דבר נסענו לאייס בצומת ירקונים (אחד המקומות הבודדים שאני מכירה )
בקשר להתרשמות כללית מהעיר..מאוד אהבתי את העיר..ממבט ראשון היא נראת עיר מאוד נחמדה ויחסית שקטה (בניגוד לת"א לדוגמא) אני בארשבעית במקור וכשהסתובבנו בקניון הגדול הרגשתי שאני בקניון בבאר 7..אז זה היה נחמד אני עכשיו גרה ברחוב זעפרן ואני מתה על המקום..רחוב קטן ושקט אין תנועה והרבה מכוניות אז ממש נחמד לי..
אהבתי גם את זה שיש 2 תחנות כרבת והרבה אוטובוסים שמגיעים לת"א ושאפשר לצאת מהעיר בקלות ולא צריך לחכות שעה כדי לצאת (אני עדיין לומדת בבאר שבע אז אני יוצאת מהעיר יחיסית הרבה) מה שהייתי רוצה זה ללמוד יותר על השכונה שלי..איפה יש חנויות קרוב אלי..שאני לא אצטרך לנסוע לצומת סגולה-ירקונים כדי לקנות חלב ודברים קטנים.. מה גם שאני מקווה שיהיו לי חברות וחברים חדשים בקרוב כי אני בן אדם מאוד חברותי וקשה לי שכל החברים שלי נשארו בבאר שבע
בכל מקרה..תודה רבה לכל מי שענה לי!! אתם ממש מקסימים

Cell313

New member
רחוב זעפרן

רחוב זעפרן נקרא במפות רחוב זפרן.. נמצא במרכז העיר באיזור סוקולוב, רחוב יחסית ישן אם כי שקט, האיזור חווה עליית מחירים קלה עקב בניית פרוייקט מרום גנים הסמוך ובכך עלתה המודעות לאיזור. המחירים עדיין נמוכים ממרכז העיר השקט(אורלנסקי\רחל המשוררת\אחד העם\קטרוני ועוד) .. בעתיד עם בניית הפרוייקט במקום בית הפועל הישן ופינוי בינוי ברחוב וולפסון האיזור אמור להשתקם.. אבל זה יקח עוד כמה שנים לפחות.

למעלה