שכנעתם אותי!!!

s u g e r

New member
שכנעתם אותי!!!../images/Emo45.gif

למרות שסמכתי על מי שהמליץ לי על האקסנט אחרי ששמעתי פה דיברתי עם עוד כמה... טוב, שכנעתם אותי!!! אני לא אלך לע האקסנט... או איך קראתם לה...אקסידנט... בינתיים אני מחכה קצת עם האוטו כי אני צריכה לבדוק מה קורה איתי מבחינה כלכלית, אני צריכה שיהיה לי איך להחזיק את האוטו, אבל אם כבר אני אקנה את ה 121. אני רק מקווה שהיא לא יקרה בתחזוקה, כי את שאר הפרמטרים הבנתי שיש לה, (חוץ מהגה כוח...) יאללה ביי.

s u g e r

New member
קצת עידוד...../images/Emo10.gif

לא קיבלתי מיכם שום פידבק... מה? לא כל הכבוד לי??????? ואולי בכל זאת...

Booly

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

טוב שהגעת למסקנה שאקסנט זה "אקסידנט" אכן כך. בהצלחה בחיפושייך אחרי ה- 121

Booly

New member
איתך לאורך כל הדרך ../images/Emo73.gif

אני חושב שכיום אין שום סיבה לקנות יפאנית (ובייחוד לא קוריאנית) אחת הסיבות שהיפאניות היו אמינות זה היה בגלל הפשטות שלהן, כיום כאשר רוב היאניות שמביאים לארץ הן כבר לא ממש פשוטות, האמינות שלהן לא שונה משל האירופאיות המקבילות. גם מחירי האחזקה שלהן לא זול יותר (במקרים מסוימים אף יקרים יותר) בכל מה שקשור לביטוח, טיפולים וחלקי חילוף ככלל. מה שאני בא להגיד זה לא שהיפאניות זבל של מכוניות, להיפך, אבל עם המחירים שלהם היום ומה שהם מציעים ועצם העובדה שכל נושא האמינות זה כבר סטיגמה שלא כ"כ תואמת למציאות אז אני הייתי הולך על אירופאית. אגב, כדי שלא ישחטו אותי, אל תבואו ותשוו לי איזו הונדה או מיצובישי שנתיים על הכביש לאיזו פז´ו 5-6 שנים על הכסיש שתחנו לה את הצורה.

itzik93

New member
ממש לא.

היפאניות הקדימו את האירופאיות מבחינה טכנולוגית בהרבה, במיוחד בתחילת העשור האחרון (1990-2000) אם כי בשנים האחרונות הפער נסגר אט אט. בזמן שהיפאניות הקדימו את האירופאים עם ייצור סידרתי של מנועים חזקים וטובים (16 שסתומים), מערכות הזרקה רב נקודתיות ותיבות הילוכים אוטומטיות עדיפות שנות אור על האירופאיות של העשור האחרון, הן עדיין שמרו על מוניטין אמינות מעולה גם כאן. נושא האמינות הוא לא בפירוש סטיגמה ואם ברצונך להפריך עובדה זו, בוא נדבר בעוד עשור ונראה את האמינות האירופאית ה"משופרת" של שנת 2000. באותו הקשר, תיקח בחשבון שגם רוב האירופאיות שנחשבות בשנים האחרונות ל"אמינות" (סטייל "מגאן") הן עדיין לא אמינות בקנה מידה יפאני אלא בקנה מידה "אירופאי". איציק

Booly

New member
מנקודת המבט שלך אתה צודק, אני

הסתכלתי מנקודת מבט אחרת. ברמת העקרון (לא באופן כולל) אין ליפאניות חודושים טכנולוגיים במנועים. לרוב אלו טכנולוגיות אירופאיות או אמריקאיות שהם אימצו או שינו מעט כדי להגיד שזה פיתוח מיוחד שלהם. אני לא חושב שאני הכי בקיא בנושא אבל את מה שאני אומר זו למיטב ידיעתי ומה שראיתי עד היום, אבל שוב אני לא מסתכל על השוק בארץ כנקודת ייחוס כי לארץ לא תמיד הביאו את הדגמים "המפוארים" של אף אחת מהחברות (אירופאיות ויפאניות ככלל). לא כך ????

itzik93

New member
אם כך, כדאי שתציין זאת להבא.... ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, לפי מה שזכור לי, היצרנים היפאניים הם אלו שהכניסו לראשונה מנועים עם תזמון שסתומים משתנה בייצור סידרתי לרכב משפחתי-קומפקטי, שלא לדבר על התיבות האוטומטיות העדיפות (שהן "הלחם והחמאה" של היבואנים בארץ ונחלתם של רוב הנוהגים בארץ) - על מערכת החשמל אין הרבה מה להרחיב, העובדות ידועות. בכל מקרה, כשאתה מתייחס למכוניות שאינן משווקות בארץ/דגמים שונים לחלוטין - כדאי שתציין זאת. בינתיים אנחנו בישראל כך שבנושא הזה (אמינות וכו´) כדאי להתייחס יותר למה שהולך כאן (מה שיכול להעיד על עמידות מסויימת של כלי רכב מייבשת מסויימת
) איציק

אילן די

New member
לא מדוייק איציק

למרות שאני איתך בכל מה שקשור ליפניות וטכנולוגיה, את תזמון השסתומים המשתנה הציגו במוו בשנת 88 (אמנם בארץ במוו לא נחשבת משפחתית קומפקטית אבל בעולם כן). רק 3 שנים לאחר מכן (1991) הציגו הונדה מערכת דומה בסיביק.

© DrorZi

New member
חכי קצת, אנחנו קמים לאט ../images/Emo8.gif

החלטה טובה ונכונה.
דרור זי.

s u g e r

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

טוב, אז בסוף התיחסתם אלי...
אבל בלבלתם אותי שם עם האירופאיות לעומת היפניות... לא הבנתי כלום...

למעלה