שכנים

• פותח הנושא Drum
  • פורסם בתאריך

Drum

New member
שכנים

תגידו, מה אתם עושים עם השכנים? אין לכם בעיות איתם? לא בא להם לזרוק אותכם מהגג? אני מת לקנות מערכת, אבל אני לא יודע מה השכנים יעשו לי.... יש לכם פתרון?

tkz

New member
דבר ראשון

תביא את המערכת לבית תציב להם עובדה בהתחלה זה קשה.. יבואו אליך מלא. נסה להגיע לסיכום הוגן איתם שאתה לא תדפק ממנו כמו שאני נדפקתי 1!!! אל תתן להם לדפוק אותך

אור 3

New member
שכנים

שמע המערכת אצלי בחדר ואני מנגן עם פדים אבל את האמת אתה לא חייב לרצות את השכנים שלך ואם בא לך לתופף אז תתופף אין להם שום זכות להגיד לך על זה כלום, כמובן שאתה יכול להיות חכם לדפוק בדלת שלהם ולהגיד שאתה מתופף והיית רוצה להגיע איתם להסדר של שעות. אם הם עושים לך בעיות שיילכו...

Drum

New member
פדים

הפדים באמת משתיקים את התופים? זה עובד?

danezeq

Member
כן -אבל השכנים (שלי לפחות)

עדיין שומעים את זה אבל הצליל (והפיל) מושתקים כמעט לגמרי...

tkz

New member
זה משתיק. את הבאס זה קצת לא

והם באו עלי פעם על פדים אבל SCREW THEM אמרתי להם שאני לא שם עליהם אבל זה פתרון זול ונוח ... 400 שח סט שלם כולל מצילות אתה אוטם

elad2002

New member
תשמע

דבר ראשון תנסה להגיע איתם להסכם (אם אתה ביחסים טובים איתם) למשל אני ביחסים טובים עם השכנים שלי והחלטנו שאני לא אנגן ביום שישי ושבת וזהו... (כמובן שאסור גם באמצע הלילה וכו....) וגם אם יש לך חדר בשביל התופים (אם התופים לא בחדר שלך) אז תאטום את החדר ואז זה פחות יפריע להם.

Zero Tolerance

New member
באמת כדי....

שתבוא ותגיד להם שאתה עומד לקנות מערכת ולתאם איתם שעות כמו אנשים בוגרים. אבל לי אין את הבעיה הזאת שלי הם בתוך ממ"ד אטום!!!!!! יששששששש!!! סתם...

a time to die

New member
אל תשאל אותם

אני ידוע שאני ממש עושה להם רעש וחלק מהשכנים אמרו לי אני מנגן יפה ופעם תפסתי את השכנה שלי רוקדת בזמן שתופפתי!

HelloweeN

New member
בזמן שתופפת ???

אתה ממש איש אשכולות ! גם מתופף, וגם תופס אנשים באתות זמן ! יפה!

VADER

New member
חחח...אשכרה..יש לך מצלמה נסתרת ליד

התופים שאתה רואה בה את השכנים שלך בזמן שאתה מתופף ותפסת אותה על חם:) LoL

למעלה