שכנים, רבותיי, שכנים

vk3

New member
אוי שכנים זו מכה ../images/Emo70.gif תן לי בית פרטי

ואני אחד מהם חחחחחח... אני ממש לא מתחשב באף אחד
. אני שומע מוסיקה רוב היום ( והלילה) שאני יושב על יד המחשב. אני פשוט לא יכול ללא מוסיקה... אמממ... תכלס אני אגואיסט בנושא. למה
כי יש לי גם שכנים שעושים את אותו הדבר מתי שמתחשק להם ואין מה לעשות איתם חוץ מלדבר. לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. התקשרתי פעם למשטרה ואמרו לי שעד השעה 00:00 יש לו/ לי הזכות המלאה לשמוע מוסיקה בפול ווליום ולשים ז*ן על כולם... האמתי התלוננו עלי לאמי פעמיים או שלוש כבר... פעם הבאה שזה ייקרה היא תשסע את גרוני או תמלוק את צווארי, יש לה מגוון הצעות עבורי
.

bariska

New member
ממ זה גם מה שאני עושה

פעם הינו עושים כנראה מי שומע מוזיקה בווליאום וכל הביניין היה סובל:\

boris5

New member
תיקון: עד 11 ביום חול ועד חצות

בשישי ושבת. אבל אם רוב השכנים שלך חארות- תעשה מה בראש שלך. אצלי רוב השכנים עדיין בסדר.

wildgirl1

New member
אצלנו:

יש עובדים זרים בבנין והכלבים שומעים מוזיקה בין 14:00 ל 16:00 ואני שונאת אותם..... ועוד מה הם שמים לי את נומה נומה היי בפוול וליום!! מעצבנים אותי..... אז אני שמה להם בחזרה מטאל וכאלה!!! נימאס לי מהשכנים שלי...... היה כול כך כיף בבית הפרטי שהיה לנו...

boris5

New member
השכנה שלי גם שומעת את הרומנים

הללו. יצא מכל החורים השיר.

boris5

New member
מקנא בך, אחי

אבל יש גם שכנים נורמלים ששומעים מוסיקה, אבל בכיף ולא כדי לעצבן בכוונה שכנים אחרים. ההבדל מורגש מיד.

זו אחת הסיבות..

למה אני בחיים לא אגור בבניין... [עכשיו אני גרה בבנין]... למרות שהשכנים שלי לא עושים רעש, ורק אני עושה. אבל בבית פרטי יותר נחמד לגור לדעתי.

מה? אני היחידה שלא מפריעה לשכנים?

אני לא מקשיבה לכלום בקול רם, לא עושה מסיבות.. מקסימום חוזרת הבית באיזה חמש בבוקר וחונה עם חבורה ענקית של אנשים שמקשיבים למוזיקה באוטו בפול ווליום ומדברים בקולי קולות...

למעלה