שכנוע

blck angel1

New member
שכנוע

אצלי במשפחה יש אפליה!! הורי קונים רק לאחותי ושוכחים שאני קיימת !! ותראו את הבסורד אני זאת שחוסכת כסף ואחותי רק מבזבזת. ועכשיו הדבר שאני רוצה הכי זה איפוד אפל!! אז החלטתי בכסף שלי ובעבודה קשה אני אמשיך לעבוד ולחסוך אז השאלה שלי היא בבקשה אנשים טובים עזרו לי למצוא את המקום הכי זול והכי טוב לקנות איפוד (מיני) איזה צבעים יש? מה הנפח הכי טוב? מה המחיר הכי זול? אפה קונים? איך מתפעלים? אני הולכת לעשות את הכל פה לבד אז עזרו לי בבקשה !!

LinkTree

New member
פרטים רבותי פרטים

ראשית האפליה... אנחנו איתך בלב ובנפש! שנית... בכמה כסף מדובר? - בכמה שירים מדובר? את רוצה לקנות בחול? (את רוצה רק IPOD מיני? (4G))

blck angel1

New member
>.> כן!! אחות רעה!!

קונים לה מערכת קולנוע ביתית והיא בכלל לא יודעת מה זה!! ולא רוצה את זה!! ואני שיודעת הכל ורוצה את זה!! בשבילהם זה בזבוז כסף אליי!! ^.^ כל כסף!!! תבינו כשיש אפליה אני בונה לי סליק כסף!! אני הלכתי לעבוד והרחוותי כסף :) לא משנה אפה בחול או בארץ העיקר ה IPOD *___* ואני רוצה מיני או אייפוד רגיל ... אממ מה ההבדל חוץ מהנפח וקצת יותר פונקיות וגודל? אממ כמה שירים? אממ אני שומעת בערך 1000 שירים ביום ^___^ מטאליקה , גרין דיי, נירוונה, לד זפלין ועוד ^^ אז שירים זה לא בעיה ^___^

למעלה