שכנה שעושה טרור

שכנה שעושה טרור

שלום לכולם. מזה שנים רבות אני ומשפחתי חווים אלימות מצד שכנה ששפיותה ברור שאינה קיימת. צלמתי אותה זורקת לנו לכלוך (כולל מסטיקים משומשים שלה) ואני רוצה להפיץ את הסרטונים כדי שיראו את הפרצוף האמיתי שלה. האם היא יכולה לתבוע אותי בצורה כלשהי כל עוד לא אציין את שמה ואת מקום המגורים?

נראה לי ואני ממש לא מבינה בזה, שביטיוב מעלים

כל דבר. אבל בתכל'ס, מי יכול לדעת איך היא תגיב?

LuLiLoPiLaTo1

New member
אולי לפנות לרווחה? אולי היא זקוקה לטיפול של

עובד/ת סוציאלית? לא הבנתי מה המטרה בהכפשת שמה, אם לא בכדי שתקבל טיפול (ויעזרו בכך לה ובעקיפין לכם כשכניה)

השאלה אם זה יעזור לך

לנו היתה שכנה כזו שנים, שבעל הדירה סרב לפנות. גם הוגשו נגדה תלונות במשטרה לאורך השנים. בסופו של דבר מה שעזר היו תלונה שהתפתחה למשפט ואיום השכנים בתביעה אישית נגד בעל הנכס על ירידת ערך הנכס עקב מגוריה בבניין.

עוד קצת פירוט

היא כביכול "שפויה" אבל רבים באזור מכירים אותה ונכוו ממנה כבר. הרצון שלי הוא לחשוף אותה כי היא כביכול נחמדה בחוץ וברגע שמגיעה לבניין, משהו חוטף ממנה. הבעיה שלי היא שבאזור הזה, אנשים חיים בעולם משלהם. יש באזור זקנים שבמקום לרכוש מכשירי שמיעה שומעים טלוויזיה ורדיו בקולי קולות גם בשעות הקטנות של הלילה ואף אחד לא מעיר להם. אני ניסיתי וזה פשוט מגיע לאלימות מילולית (אלה אנשים לא בריאים בלשון המעטה). מטריף אותי איך כאן באזור אנשים לא אומרים כלום וחיים כאילו כלום...העיקר אומרים שרעננה איכותית, לצערי יש כאן הרבה זבל. פשוט זה זבל שהוא יחסית יותר מבוסס כלכלית.

LILACH44

New member
מזדהה איתך. נראה לי שזה לא חוקי אבל לעשות לה

לעשות לה אותו דבר זה חוקי יש לי בדיוק אותה בעייה והגעתי למסקנה שיהיה שינוי רק אם זה יפריע לה גם

למעלה