שכנה שלי התאבדה .. . .

שכנה שלי התאבדה .. . .

צעירה ויפה בגלל סיבה טיפשית!!!!!! לפעמים אני שואלת, איך היה לה את האומץ לירות בעצמה בראש? לא אכפת לה מההורים? לא אכפת לה מהחיים שלה? ילדה מוצלחת. באותו יום שזה קרה ,לפני ערב ראש השנה, ישבתי לי באוטו, וחשבתי לעצמי, הייתי רוצה להיות במקומה. הייתי רוצה את האומץ שיש לה להפסיק את הכל עובר עלי כל כך הרבה שאני לא מרגישה טעם להמשיך אבל אני חושבת על המשפחה וכואב לי מפחדת מזה. אבל מצד שני סובלת! אני רק בת 22, ועברתי כל כך הרבה אני לא יודעת מה לעשות רוצה לסיים את כל הסיפור! אפילו לא במשהו מתוכנן רע לי!@!!!! קשה לי!!!

די דנסר

New member
עצוב

אף פעם אל תקנאי באלה שמתאבדים. להיפך, תהיה גאה שיש לך את האומץ להתמודד עם החיים ולשרוד קשיים. זה האומץ האמיתי וזו הגבורה.

הכריש 1

New member
התאבדות

מחשבות אובדניות הם דבר טבעי שעובר על כל בן אדם כמה פעמים בחיים אבל בשביל זה אנחנו בעולם להתמודד עם החיים איך שהם אפילו שלא תמיד זה קל,מה לעשות בחיים יש הרבה פסי האטה צריך רק לעבור אותם!!!

darkspirit688

New member
שמעי.......

.. אני מזה מבינה אותך וגם הייתי רוצה את האומץ של שכנה שלך..... אני רק בת 16 אבל כל מקרה חושבת שהתאבדות היא פתרון די טוב לכל הבעיות....... אולי גם לאחרים זה יהיה רע אבל לפעמים אגואיזם זה דבר טוב.... לא שאני ממליצה לך להתאבדת כי להורים ולמשפחה זה באמת כאב אבל.... חייים הם תמתנה למה להרוס?

דוד127

New member
מדברת שתויות

את צודקת את מדברת מיאוש החיים מטנה גם מתאי שרע לנו. תמיד יש תיקווה 0528701970 תיתקשרי אלי

תגובה

מתוקה לכל אחת ואחד מאיתנו יש רגעים שחושבים שמיצינו הכל אל תחשבי כאלו מחשבות תעשי דברים שיגמרו לך רק אושר גם אם זה לנסוע לסוף העולם! עיזבי אותך מסרטים רעים!

תגובה

מתוקה לכל אחת ואחד מאיתנו יש רגעים שחושבים שמיצינו הכל אל תחשבי כאלו מחשבות תעשי דברים שיגמרו לך רק אושר גם אם זה לנסוע לסוף העולם! עיזבי אותך מסרטים רעים!

אנושית~

New member
חבל

אנלא יכולה לשפוט ת,השכנה ..אבל זה נורא ברגע אחד של מחשבה נוראית היא גרמה להרס לא רק שלה אלא של כל אוהביה ..זאת לא הדרך ממש לא גם כשקשה מאוד גם כשרע ות,מרגיש שזהו ת,לא יכול יותר ..ת,צריך תמיד לדעת שזה מצב זמני והוא יעבור ..תאמיני לי שזה עובר ואחרי באים דברים טובים אבל אחרי שעושים מעשה כזה ..אין טופ אין רע אין כלוםם ..להוציא ת,משפחתה שעבורם רק מתחיל הסיוט ..רע רע מאוד .. תרחיקי ת,מחשבות האלה ת,שומעת???

ח י י

New member
שטויות

התאבדות זה בריחה אין בליברוח שום גבורה או אומץ אבל להתמודד זאת החכמה והגבורה האמיתית! בעיות צריך ליפתור ובהתאבדות לא פותרים בעיות רק בורחים מהם.

לוקר

New member
אוי ואבוי !!!../images/Emo2.gif

אני לא אתן לך עצות , ולא אספר לך כמה החיים יפים. את תגלי את זה לבד עם הזמן . רק תהיי חזקה לעבור את התקופה הזאת ותראי שיהיה שווה . את תשכחי את כל הרע הזה שיש לך עכשיו , יום אחד תסתכלי אחורה ולא תאמיני שזה מה שרצית. נשבעת לך. קיבלת את החיים במתנה
- ומתנות לא מחזירים ! בהצלחה מכל הלב.

למעלה