שכנה שלא מפסיקה להתלונן

מצב
הנושא נעול.
שכנה שלא מפסיקה להתלונן

שכנה שלא מפסיקה להתלונן
השכנה מלמטה כל הזמן מתלוננת על רעש אצלי בדירה, אפילו שאני גרה לבד ואני הדיירת הכי שקטה בעולם. מפריע לה הרטט (!!!) של הפלאפון שלי בבוקר, מפריע לה שאני הולכת על עקבים אפילו שאין לי אפילו זוג אחד של נעלי עקב, עוד שנייה תתלונן גם שאני עושה מין! הבעיה היא שהיא גרה בבית הזה כבר 40 שנה ואני "רק" שוכרת שם בשנה האחרונה, מה אני יכולה לעשות איתה מלבד לעבור דירה? כי ממש לא בא לי אבל גם חוששת שאם אפתח איתה את העניין זה יהיה יותר גרוע כי היא לא מאה אחוז...
תודה!

רן ורדי

New member
סכסוך שכנים

שכנה שלא מפסיקה להתלונן
השכנה מלמטה כל הזמן מתלוננת על רעש אצלי בדירה, אפילו שאני גרה לבד ואני הדיירת הכי שקטה בעולם. מפריע לה הרטט (!!!) של הפלאפון שלי בבוקר, מפריע לה שאני הולכת על עקבים אפילו שאין לי אפילו זוג אחד של נעלי עקב, עוד שנייה תתלונן גם שאני עושה מין! הבעיה היא שהיא גרה בבית הזה כבר 40 שנה ואני "רק" שוכרת שם בשנה האחרונה, מה אני יכולה לעשות איתה מלבד לעבור דירה? כי ממש לא בא לי אבל גם חוששת שאם אפתח איתה את העניין זה יהיה יותר גרוע כי היא לא מאה אחוז...
תודה!
סכסוך שכנים
שלום לך,
ראשית אומר שהדבר החשוב ביותר לעשותו הוא לדבר עם השכנה, אין תחליף לשיח, לתקשורת בין אנשים.
אובייקטיבית ישנם בניינים שהאקוסטיקה בהם גרועה יחסית ומעבר רעשים מקומה לקומה חזק מהמקובל, ישנם גם אנשים הרגישים יותר מהממוצע לרעשים.
הכי טוב זה לשמוע אותה, להסביר לה ולנסות למצוא את הדרכים להתחשב.
אפשר לפנות לגישור במרכז הגישור הקהילתי הקרוב בישוב שלכם, אני הייתי משאיר את זה כרגע למקרה שבו לא תצליחו לפתור את הדבר בכוחות עצמכם.
בסופו של דבר רק אקט של התחשבות הדדית מסוג כלשהו יוכל לגלם פתרון.
בהצלחה

sharpantie

New member
היה לי סיפור דומה

שכנה שלא מפסיקה להתלונן
תודה!
היה לי סיפור דומה
לפני כמה שנים.השכן מתחתי בא בתלונה שהוא שומע רעשים של דפיקות בעץ
מהדירה שלי בשעות הקטנות של הלילה.
מאחר ובאותה תקופה גרתי לבד ואין לי שום סיבה לקום באמצע הלילה ולהרעיש
בעץ, הצעתי לשכן לבוא לדירתי בכל שעה שהוא שומע את הרעש, לדפוק בדלת ולהווכח
שהעיר אותי משנת לילה עמוקה ולא בזמן שאני מרעיש ודופק בעץ.
לטענתו הרעשים נמשכו, אבל קטונתי מלעזור לו להבין מאין בא הרעש.

מ נ ט ה 1

New member
מי עושים עם שכן שמשפץ

היה לי סיפור דומה
לפני כמה שנים.השכן מתחתי בא בתלונה שהוא שומע רעשים של דפיקות בעץ
מהדירה שלי בשעות הקטנות של הלילה.
מאחר ובאותה תקופה גרתי לבד ואין לי שום סיבה לקום באמצע הלילה ולהרעיש
בעץ, הצעתי לשכן לבוא לדירתי בכל שעה שהוא שומע את הרעש, לדפוק בדלת ולהווכח
שהעיר אותי משנת לילה עמוקה ולא בזמן שאני מרעיש ודופק בעץ.
לטענתו הרעשים נמשכו, אבל קטונתי מלעזור לו להבין מאין בא הרעש.
מי עושים עם שכן שמשפץ
כבר 3 חודשים ועוד הסוף לא נראה באופק.

כל היום מנסרים לסופרים וחוצבים ולי כבר איןלאן לברוח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה