שכן שמנגן בפסנתר

blackberry3

New member
שכן שמנגן בפסנתר

שלום יש לי שכן מהבניין הסמוך שמנגן בפסנתר כול שעות היום לפעמים גם בין 14-16 דברתי איתו פעם כמובן בנועם , והסברתי לו שהמנגינה שלו בשעות היום מאוד מפריעה לי מכיוון שאני סטודנטית ולומדת למבחנים ביום יום ואני לא יכולה להתרכז כי הפסנתר עומד אצלו בסלון והחלון של הסלון פונה בדיוק לחדר שלי זה עזר לתקופה מסוימת ועכשיו עוד פעם אני שומעת את הנגינה שלו האם יש מה לעשות בנידון?

קליטו

New member
יש כמה כיוונים

או שתעברי חדר, או שתקני פקקים לאוזניים, או שתקראי למשטרה, או שתקראי אותו לבית משפט, או שתעברי דירה, או שתלמדי "תקשורת מקרבת" הם מלמדים אותך איך לשוחח כדי שהשני יקבל, או שתקישי בגוגל ; כישורי למידה, יש שמה מישהו שיודע איך לטפל באנשים שרגישים לרעש וכו' וכו', אולי תנסי איכשהו להתעמק, או ללמוד חומר קל בעת שהשכן מנגן, יש עוד עיצה זה להפעיל מוזיקת דיסקו בעוצמה רבה, אבל זה לא מומלץ, כדאי לעשות הכל כדי לחיות בשלום, המריבה פוגעת בשלוות הנפש שלנו. בהצלחה !

1Reebok

New member
!!!

ובנוסף למה שכתבו מעליי,

אציין שכסטודנט גרתי במעונות שהיו ברחוב רועש למדי. פסנתרנים לא היו, אבל היו מכוניות, אזעקות, צעקות וכיוצא בזה מטרדים. הפתרון שלי: אזניות נגד רעש. אתה מרכיב את אלה על האזניים - מת העולם.
ככה למדתי חמש שנים.
https://www.google.com.au/search?q=...fn8AXEhIKABg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657
&nbsp

eitanamit1

New member
אם זה לא יהיה לך מסורבל

אז אוזניות כאלו הן באמת פיתרון אולטימטיבי

כדאי להשקיע קצת כסף באוזניות מאיכות טובה,

הממש פשוטות מעצבנות את האוזניים; אלה עם טיפה ריפוד נוחות הרבה יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיקרון לפי החוק אסור לו להשמיע רעש כזה לאורך כל היום

(ולא רק בין 2 ל-4) כלומר אם הנגינה שלו מגיעה לדירה שלך, בעיקרון זו בעיה שלו ולא שלך.
אבל בפועל אם תתקשרי למשטרה הם יגיעו רק אחרי 11 בלילה... לא מעניין אותם אם מרעישים לך במהלך היום. אני גם לא ממליצה להגיש תלונה במשטרה, ודאי שלא לפני שמוצו כל האפשרויות האחרות

האידאל הוא לנסות להגיע לפתרונות משותפים שישמרו על שכנות טובה, למשל:
  • הוא יסגור את החלונות וגם את (כשמפעילים מזגן זה בכלל עוזר מאוד).
  • ינסה אולי לנגן קצת פחות אינטנסיבי (אם מוותרים על הפדל זה עוזר).
  • בהנחה שאת לא לומדת 12 שעות רצופות ביום וגם יוצאת מדי פעם, נסו לתאם כך שהוא ינגן יותר בזמנים שאת גם ככה לא נמצאת או לא לומדת בהם.
  • כמו כן מוזיקה שאת מפעילה אצלך / אטמי אוזניים למיניהם יכולים לעזור מאוד.

למעלה