שכן אידיוט

שכן אידיוט

יש לי שכן אידיוט שגר מול הבית שלי. ביום שבת האחרון כשזוגתי שתחיה ישנה אצלי, היא שמעה בבוקר צעקות של השכן על אשתו. היא ניסתה להעיר אותי מרוב בהלה, אך אני לא התעוררתי. שתחיה חשבה שעוד רגע הוא הולך לרצוח אותה, אבל הסברתי לה שאשתו יותר ערסית ממנו, והיא צועקת עליו יותר ממנו. אתמול בלילה מר אפס, שבביתו נערכות עבודות בניה ממשיך לעבוד כל היום, גם כאשר אני הולך לישון. מדובר על 12 בלילה. סגרתי את החלון ונרדמתי, אבל לאחר חצי שעה, רעש הדיסק(לבנות-כלי עבודה) שלו העיר אותי.צילצתי לבית שלו, ואשתו(שתמות) ענתה. אמרתי לה במבטא רוסי, כדי שלא תחשוב שהשיחה היא מהבית ממול, שיפסיקו לעבוד בשעה כזאת, ושמעתי אותה צועקת לבעלה שהשתקשרו אליהם הביתה(בציטוט מדויק היא אמרה שהתקשרו הבית). המיקרוב אמנם הפסיק עם הדיסק, אבל המשיך באופן כללי לעשות רעש, ולכן נאלצתי לעבור לישון בסלון. יש למישהו רעיון יצירתי כיצד אני יכול להפסיק אותו מלעבוד בלילה? פתרונות נקמניים כמו להתקשר אליו ביום שבת לטלפון יתקבלו בברכה(הוא דתי ואשתו לו).

מסכימה עם אסטון

מדובר בהפרעה לציבור, רק תקווה שהערס לא יגלה שזה אתה שדיווחת.

Jazz Singer

New member
../images/Emo45.gif

לפי החוק במדינת ישראל מותר לערוך שיפוצים בין השעות 7 בבוקר ל22:00 בלילה, 7 ימים בשבוע (בדוק עם המשטרה). דווח עליו ותבקש שלא יגידו שזה אתה.

GarbageEater1

New member
../images/Emo191.gif

או שאתה טרול, או שאתה בעצמך ממש אידיוט... קודם תלמד להתנהג כמו בן-אדם ואז תתלונן על אחרים. איך שאתה מדבר - צריך להיות פילטר שמסנן הודעות כאלה. לא הייתי רוצה שהילדים שלי אפילו יראו בן-אדם כמוך... ו-"לבנות-כלי עבודה" בושה שבמדינה הזאת אפשר להגיד דברים כאלה גם בצחוק

Jazz Singer

New member
מי בדיוק הטרול פה?

בנצי כותב בפורום באופן קבוע. בן אם השפה שלו מוצאת חן בעיניך או לא, טרול הוא בטוח לא
זאת רק אני או שפתאום צצים פה אנשים כדי ללכלך על חברי פורום קבועים?

GarbageEater1

New member
נשמע ששתיכן קצת מאותגרות שכלית

סליחה אם זה מעליב
... זה פשוט נראה לי ככה...
פורום באינטרנט משמעותו שכל אחד יכול להכנס ולכתוב את דעתו. זאת לא קומונה סגורה ואין כאן וותק כמו בצבא. זה שאתן מעריכות דעה של ניק אחד שאתן כביבול "מכירות" על פני דעה של ניק שני ללא התיחסות לתוכן של ההודעה של שניהם אומר הרבה על שתיכן. גם ככה יש כאן בפורום מעט מאוד אנשים...ועכשיו מפריע לכן שהגיע עוד מישהו. צחוקים. בכל מקרה זה הכל כמו
ל

Jazz Singer

New member
בשביל מה נכנסת לפה?

בשביל לתקוף אנשים? אם כן, זה ממש מיותר וילדותי. אם נכנסת לפה כדי לדבר על יציאה שלך מהבית או על תכנון כזה, זה הזמן להתחיל.

מותר לי

New member
תודה על האבחנה...

אנחנו לא מעריכות דעה של ניק, אנחנו מעריכות דעה של ניק שמאחוריו נמצא מישהו שאנחנו מכירות. כל אחד יכול לכתוב את דעתו, כל אחד מורשה לשתף את הפורום בצרותיו, לכל אחד מותר להשחיל עקיצונת קטנה ולא מעליבה, (אותי לא העליב שהוא כתב "תרגום" לבנות, למרות שמלכתחילה הבנתי שזה הדיסק שמתחבר למקדחה), אבל לאף אחד אין רשות לקומם את הפורום ולהעביר אבחנות על אנשים אחרים. התחלת לאבחן אנשים? אל תבואי בתלונות אלינו, את זאת שהתחלת לתקוף ואת זאת שתצטרכי לספוג את הכדור שיחזור אליך. אנחנו מעדיפים פורום רגוע עם מעט אנשים על פני פורום מרובה אנשים, מריבות, השפלות והודעות לא ראויות. המלצה ממני: תרסני את עצמך לפני שאת שולחת הודעות. ערב טוב.

למעלה