שכל העולם ידע

adam thats all

New member
שכל העולם ידע

http://www.tapuz.co.il/fstat.asp?tbl=3&id=3&url=http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=645^msgid=9555064

GirlFriend

New member
....

אני חייבת ללכת עכשיו לתחרות של אחי הקטן אבל יש לי הרבה דברים לומר לך ועל הידה הזאת
מבטיחה שאני אחזור

flowers girl

New member
../images/Emo41.gif אדם רק שתדע..../images/Emo41.gif

שלפי תוכן ההודעות שלך אתה נשמע לי פשוט אחלה בנאדם
והעדי הזאת... לא הבנתי אותה.. היא מצד אחד מביאה לך את ה
של החיים, ו
אוהבת אותך מאוד.. אבל מצד שני- אתה מכוער כמו לא יודעת מה? אההממ.. סורי עדידוש מאמי, זה לא הולך בדיוק יחד... לדעתי היא צריכה
דחוףףףף.. ואפילו אם אתה "מכוער" כמו שהיא חושבת- שתגיד לך את זה פנים מול פנים או בטלפון, ולא תנתק כמו ילדה בת 6... זהו.. זה מה שיש לי לומר..:)

בכל מקרה

שמע אחי... יש ילדות טיפשות בעולם הזה ואם תתחיל להישבר לי על כל אחת שמזיינת במוח שחושבת שיודעת מה זה אהבה אבל בסך הכל מחפשת איזה אחד שנראה טוב שיספק אותה אז לא יהיה טוב ואתה תסיים בדיכאון. אתה חיפשת אהבה היא חיפשה משהו אחר אז כנראה שאתם לא מתאימים חפש אחת אחרת. ולא בפגישה עיוורת!

adam thats all

New member
טוב תודה לכולכם...

כן אני יודע הכל... תודה לכם לפחות על הבעת התמיכה מה שהיא לא טרחה לעשות....

GirlFriend

New member
חזרתי.... ../images/Emo3.gif

תראה, אני מתארת לעצמי שהיא סתם אחת, לא אין לי כוונה לפגוע בה אם היא קוראת את זה אבל אולי להאיר לה העולם קצת... לפי מה שהיא כתבה היא נשמעת שיטחית, כי אם היא דיברה איתך ואתה נחמד, ומתוק, היופי לא אמור לקבוע כלום! עזוב אותה, תגיד לה את מה שאתה חושב, ותראה, אם היא תמשיך לחשוב ככה... היא תמצא את עצמה לבד בלי אף אחד! לפי הדברים שאתה כותב והעזרה שאתה נותן לאחרים כאן, אתה נשמע אדם נחמד מאוד מאוד! ואני לא אומרת את זה סתם! בקיצור עזוב אותה... לא בוחרים אדם כי הוא יפה מבחוץ, כי אם הוא חרא מבפנים (מה שהבנתי מההודעה שלה שאתה נחמד מאוד) לא נשארים איתו!
שתקפוץ לך (לא במובן סוטה
)

adam thats all

New member
היי אורית...

תודה.... והייי זה לא פייר עכשיו כולם עשו ממני "אל תדאג אתה טוב אז מה אם מכוער?!..." אני לא מכוער... ממש לא..... חוץ מזה אפילו אלה שלא חושבים שאני הכי יפה לא ממש חושבים שאני מכוער... כל אחד והטעם שלו אבל לא נראה לי שהיא הייתה כנה עם כולם... אחרי הכל היא בערך זו שיזמה יותר גם אחרי שנפגשנו... בכל מקרה נניח לזה כבר... תודה לכם לכולכם....

A d i d a

New member
אמממ

אני לא רוצה להגן על עדי (מי שזאת לא תהייה) כי היא באמת עשתה מעשה ממש מגעיל אבל תודו שבמערכת יחסים חייבת להיות משיכה.. משיכה לרוב זה מה שעושה את המערכת יחסים מלכתכילה ואם תבואו עכשיו לזיין לאדם המסכן ת´שכל בכל מני אמרות של אל תבתכל על הקנקן אלא במה שבתוכו אז תודו, שזה לא ככה. החברה שלנו שיטחית כולה וכן כןגם אתם, כל מי שכותב פה. אדם- אל תיקח אותה ברצינות, רואים שהיא עדיין קטנה בנפש אם לא בגיל. אם היא הפסידה מישהו שהיא באמת הכירה את האישיות שלא לפני המראה ואהבה אותך ועכשיו היא לא רוצה אותך אומר שהיא סתם עוד אחת. אל תישבר, בן כמה אתה? לא חשוב, כשהיא תגדל וכשאתה תגדל גם כן, אתה תבין שהמראה הוא לא הכל למרות שהנוער שלנו די עושה את זה כן. אבל אתה תתבגר וגם היא.

adam thats all

New member
כן כן כן....

הבעיה שאוקיי.. אם היא לא נמשכת ... היא הייתה פשוט יכולה להגיד לי את זה... היא יודעת שאני מבין את זה... למה כל העולם יודע מה שסיפרה לכם וכלפי אין לה מספיק כבוד כדי לספר לי ??? עזבי לא נראה לי שזה בדיוק הסיבה....

למעלה