שכירת דירה בלונדון

welcome uk

New member
שכירת דירה בלונדון

אנחנו מחפשים דירות אבל הכסף לדפוזיט ושכירות יגיע אלינו בהעברה בנקאית רק עוד שבוע, האם יש טעם לחפש דירה כשעוד אין אפשרות לשלם את התשלום הראשוני וגם לסוכנות או שאפשר קודם לחתום על החוזה ואז לשלם אחרי כמה ימים?

אשנתי

New member
שבוע עובר מהר

במילא זה תהליך שלוקח זמן - צריך לראות דירות ולהתלבט ולהחליט מה מתאים. בשלב הזה (אחרי ההחלטה) צריך לשלם דמי רצינות כל שהם (זה משתנה מסוכנות לסוכנות, גם ההגדרה של זה וגם הגובה) - כדי שהדירה תוסר מהשוק. בדר"כ מדובר במאות בודדות של לירות, אם יש לכם את הסכום הזה - לא הייתי מחכה. אח"כ יש עוד כמה ימים שבהם הסוכנות צריכה להכין את החוזה וגו' ובמעמד החתימה צריך לשלם את כל השאר. (בדר"כ) יש לכם כיוונים כלליים? אתם יודעים מה אתם רוצים? ככל שתדייקו יותר בהגדרות מול המתווכים ככה יקל עליהם למצוא לכם משהו מתאים. תמיד אפשר לחפש גם בגאם-טרי /עיתונים מקומיים ולשכור ישירות מבעל הבית.

welcome uk

New member
מישהו יכול להמליץ על אתרים חוץ מRIGHTMOVE

התחלנו לחפש ולא מוצאים כלום כרגע

אשנתי

New member
חיפוש בגוגל

של המילים let ו-house יניב שלל תוצאות. אני אוהבת את נסטוריה (ת'כלס אתר ששואב את המידע מאתרים אחרים ומרכז את כולם) יש גם את פיינד-א-פרופרטי אבל מנסיון הכי טוב - להגדיר במדוייק ככל האפשר מה אתם רוצים: דירה או בית, כמה חדרי שינה, חצר/לא חצר, מרוהט/ריק וכן הלאה ולהרים טלפון לסוכנויות ולשאול אם יש להם מה להראות לכם. האינטרנט זה מקום טוב להתחיל בו אבל יש נכסים שעוד לא עודכנו באתר ויש כאלה שכבר לא רלוונטי וזה סתם מתסכל כשמרימים טלפון ואומרים לך שזה כבר לא רלוונטי.

welcome uk

New member
תודה על התשובות, אפשר לקבל שמות של סוכנויות?

מה לגבי WINKWORTH?

אשנתי

New member
ב- rightmove

אפשר לחפש סוכנים. על סוכן עם רשיון אתה יכול לסמוך. (זה לא מדינת ישראל פה, הסיכוי שתתקל ב"חאפר" הוא מאוד נמוך) באתר הזה גם יש מאמרים שמסבירים קצת על איך העניין עובד - מומלץ לקרוא. חלק מהעניין זה גם כימיה אישית. בהצלחה בחיפושים!

baleful

New member
מניסיוני... יש הרבה מאד סוכנויות בלונדון

חלקן רשתות גדולות (כמו winkworth או Black Katz) ויש להן סניפים בכל רחבי העיר.. אבל בכל שכונה יש בדר"כ עוד המון סוכנויות מקומיות.. אז נורא קשה להמליץ על סוכנויות מבלי לדעת באיזה שכונות את מחפשת דירה. ובכל מקרה, כדאי לחפש קודם באתרים כמו Find a property או Right move ואם יש דירה שמוצאת חן בעיניך, לפנות מידית לסוכנות שמטפלת בה. לא מומלץ להשאיר להם הודעה באתר, כי הם לא ממהרים לחזור, ואם לא תרדפי אחריהם, ותקבעי מיד לראות את הדירה, הסיכוי שתזכי בה קלוש. בהצלחה!

בקר12

New member
גם בשירותים אתה צריך עזרה?

תלך ברחוב הראשי של מקומות הם אתה שוקל לשכור ותמצא בערך 100 סוכנויות תיווך עם היצע מקומי ככה זה עובד.

baleful

New member
למה הכוונה ב Barnet?

ל High Barnet? או לרובע (borough) בארנט המכיל בתוכו אינספור שכונות שונות, ביניהן גולדרס גרין, הנדון, אדג'וור, טוטרידג', מיל היל, קליקלווד, פינצ'לי וכו...? נראה לי שאתם קצת הולכים לאיבוד בחיפושים.. אתם חייבים להתמקד יותר. לכו על שכונה ספציפית (או שתיים או שלוש) ורכזו את חיפושי האינטרנט בהן. אם אתם כבר בלונדון, הסתובבו בשכונות שבחרתם מראש שאתם מעוניינים לגור בהן. ברחובות הראשיים של השכונות הללו תמצאו לא מעט סוכנויות תיווך!

למעלה