שכיות חמדה

מולוקו

New member
שכיות חמדה

זכרון חי של רגשות מילים שאמרנו זה לזו במגע רך ובאור גדול אהבה אין קץ , זכרון. נסוך על העבר תמונות לתחייה נעוררו בערגה כתיירי ארץ רחוקה נתור שכיות חמדה. בברית עולם נבוא מתוך הסכמה נקדשה לזכר אייל עורג , עליז שופע זיז ואיילה מיוחמה למגע מייחלה. נדע חבל ארץ נחמדת משל גן עדן של חשק מגע אל מול מגע נמס מן המפגש הזך.

שכיות חמדה../images/Emo79.gif

עת תיגע בגופי ותבוא אל היכלי אעצום עיניי ואקרא בשמך ואבוא עדיך שערי גן העדן לקראתנו נפתחים כשגוף אל גוף אנו מתאחדים שכיות חמדה ניחוחות תאווה גניחות וערגה וגעגוע שהיה נמוג באהבה גדולה שהתממשה.

מולוקו

New member
חזון אחרית הימים

חזון אחרית הימים וגר גופי עם גופך ולב עם לב ירבץ , לא נדע יותר בדידות רק אהבה ועוד.

אתה לי גאולה../images/Emo99.gif

"לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה" מאסתי בבדידות השלכתי את חרב האכזבה את חניטות הכאב והתוגה באתי אל המנוחה והנחלה בחרתי בך כי כשאני איתך אתה לי ג א ו ל ה| ככבשה ארעה בכרי אהבתך והבדידות תהיה לי לזרה כולי אהיה עטופה באהבתך הטהורה והברה רוצה רק אותך אתה לי ה ג א ו ל ה מולוקו מפיל הרעיון הזה שלך

מולוקו

New member
בקיץ הזה

בקיץ הזה נתאהב , אני יודע זאת , שופעי חיים , ברינה נקצור תבואת עמלנו בשיר וזמר כל הדברים האחרים תפלים חסרי מעוף וכנף , באהבה נשים מבטח כי לנו היא משכן , בקיץ הזה נתאהב , אני יודע זאת.

../images/Emo42.gifהקיץ הזה../images/Emo42.gif

לקיץ הזה אני מייחלת בקיץ כזה אני כה רוצה
לזרוח כמו השמש לפרוח כשדה החיטה להיות אוהבת לחוש שוב נאהבת לשקוט ולסעור כמו ימה
הושט לי את ידיך ובוא נפסע יחד אל הקיץ הקרב ובא

מולוקו

New member
גם אני

קחי את ידי , עשיני מפוייס זה יום של מנוחה שלווה , החיים שלי איתך...

odo13z

New member
כמה יפים אתם......./images/Emo66.gif

דברי אהבתכם כה מתוקים מביט מכאן אליכם.... מחייך...מחבק אתכם מרחוק... לו יהי....לו יהי תבוא לכם אהבת הקייץ מתק הפרי....

למעלה