שכיבות סמיכה

shkool

New member
שכיבות סמיכה

שכיבות סמיכה לעבודה על החזה, מהו המרחק האופטימלי בין הידיים? האם שכיבות סמיכה בשיטת המשולש(שכפות הידיים נוגעות אחת בשנייה ויוצרות משולש) יותר טוב לעבודה על החזה? אני עושה כל יומיים 3 סטים של 12 שכיבות סמיכה, האם אני עובד נכון? האם אני יכול להוסיף סטים או חזרות בשביל תוצאות יותר טובות? תודה מראש על העזרה!

Nut420

New member
שכיבות שמיכה;

לעבודה על החזה המרחק בין הידיים יהיה כמה שיותר רחוק (יותר מרוחב כתפיים) כמה שהידיים יהיו יותר קרובות השריר שיפעל יהיה התלת ראשי

lironetedgi1

New member
נראה לי שאתה טועה...

אני חושב שככל שהידיים יהיו צמודות יותר כך זה יפעיל את שריר החזה טוב יותר

מרחק ..

ככל שהמרחק בין הידיים יהיה חוק כך שריר החזה יעבוד יותר , וככל שהידיים יהיו יותר צמודות כך תעבוד יותר על יד אחורית !

lironetedgi1

New member
אז איך אתה מסביר את זה ש.....

כאשר עבדתי אם ידיים צמודות הרגשתי בהרבה יותר את שרירי החזה?!

אלי ו.

New member
הוא דוקא צודק

אם תחשוב על מה שריר החזה עושה ומה פושטי המרפק עושים תבין את זה. (או לחלופין, פשוט תעשה את התרגילים בצורה איטית)

אלי ו.

New member
רמי בחופשה קצרה אבל

השאלה באמת פשוטה ולא זקוקה להתערבותו. ידיים רחוקות אחת מהשניה -- עיקר העבודה על שריר החזה ידיים קרובות -- העומס עובר לתלת ראשי (יד אחורית)

shkool

New member
אז להרחיק את הידיים אחת מהשנייה כמה

שיותר? או שאני צריך "לעצור" את ההרחקה איפושהו...?

אלי ו.

New member
תראה איך נוח לך

עבוד גם עם ידיים רחבות לחזה וגם עם ידיים קרובות ליד אחורית. אין סיבה להזניח את היד האחורית.

shkool

New member
כמה חזרות וכמה סטים אני צריך לעשות

בעבודה על החזה?(כלומר שהידיים רחוקות)

הנופש חזר

אלי כמובן צודק ! הדבר דומה לשכיבה על ספסל: לחיצת חזה כנגד מוט אחיזה רחבה - שריר החזה לחיצת חזה כנגד מוט אחיזה צרה - שריר התלת ראשי כמובן שבשני התרגילים יעבדו שני השרירים

למעלה